succesverhaal

Dankzij PowerSlim voel ik mij een ander mens!

Dankzij PowerSlim voel ik mij een ander mens!

01-11-2020

Elle is 26 jaar en is altijd al aan de zwaardere kant geweest. Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. “Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee. Ik voelde me niet prettig meer, was erg onzeker over hoe ik eruit zag en voelde me vaak niet op mijn gemak. Mensen om me heen zagen er altijd leuk en stralend uit, ik had dat niet. Ik was niet meer tevreden met mezelf en daar wilde ik graag iets aan doen.”

DEZE NIEUWE LEEFSTIJL GEEFT MIJ ZOVEEL ENERGIE

“Iedere week kwam ik steeds een stapje dichterbij mijn doel. Kelly stond dan naast me te juichen als ik op de weegschaal stond. Uiteindelijk heeft het een mooi resultaat opgeleverd; ik ben 38 kilo afgevallen in een half jaar tijd.” Streefgewicht vasthouden “Ik weet nu ook hoe ik mijn koolhydraatarme eetpatroon zelf kan voortzetten. Ik blijf rekening houden met wat ik eet en zorg ervoor dat ik voldoende beweeg. Daarnaast gun ik mezelf ook zeker af en toe iets lekkers. Ik zie Kelly nog steeds één keer per maand, sta dan bij haar op de weegschaal en we bespreken hoe het gaat.” “Voor degenen die twijfelen of niet lekker in hun vel zitten, ik kan PowerSlim echt aanbevelen. Voor mij heeft het mijn leven compleet veranderd, ik zou niet meer anders willen!”

Wil jij nu echt een keer definitief van die overtollige kilo’s af? Kelly en Nicole werken met het wetenschappelijk onderbouwde PowerSlim afslankprogramma. Geen shakes, geen hongergevoel en geen jojo-effect. Onder begeleiding van een van de voedingsdeskundigen leer je een gezond eetpatroon aan dat je ook op de lange termijn vol kunt houden.

 

Wil je ook graag starten met het PowerSlim voedingsprogramma? Dan nodigen wij je graag eerst uit voor een adviesgesprek. Hierin leggen wij je persoonlijk uit hoe het PowerSlim-voedingsplan werkt.

Body Slim | 06-20103399 Oostwijk 1b, Uden uden@body-slim.nl www.body-slim.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24