Adverteren werkt!

bruisende zaken

Steun en inzicht bij rouw en verlies

Steun en inzicht bij rouw en verlies

01-11-2020

Heb je een dierbare verloren en blijf je hierom rouwen? Of kom je niet voorbij je verdriet na een andere vervelende gebeurtenis? Voel je de behoefte aan ondersteuning om de draad weer op te pakken? Dan kan rouw- en verliesbegeleidster Amanda van den Hurk je daarbij helpen.

“In het geval van rouw of verlies nemen mensen vaak onbewust een rugzak met zich mee”, vertelt Amanda. “Ik kan helpen deze rugzak weer lichter en dus dragelijk te maken. Hoe ik dat doe, is steeds weer anders. Ieder mens is immers anders, net als elk verlies. De ene keer volstaat praten over het verlies en verdriet en zo samen ontdekken of er wellicht nog meer aan ten grondslag ligt. De andere keer begeleid ik mensen aan de hand van wandel- of creatieve sessies. Vooral kinderen zijn vaak nog zo kwetsbaar. Een juiste begeleiding voor hen kan het later in het leven vastlopen voorkomen. Ter aanvulling heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van de Access Bars® behandeling. Hiermee kan ik door zachte aanraking van 32 specifieke punten op je hoofd de energie weer laten stromen waardoor blokkades in je lichaam worden afgevoerd. Dit helpt bij het proces van ‘loslaten’.”

Passie

Wie Amanda ook voor zich heeft, jong, oud, man of vrouw, ze doet haar werk altijd met veel passie. “Ik vind het heel bijzonder dat ik mensen mag helpen in een kwetsbare periode en daar zet ik mij dan ook voor de volle honderd procent voor in. Ik ben er als mens voor ze, betrokken en met veel kennis, kunde en eigen ervaring. Kun je dus wel wat hulp gebruiken bij jouw rouw- en verlies- proces, vraag om hulp en investeer zo in jezelf!”

WEBINAR

Om wat meer inzicht te geven in het werk dat zij doet, verzorgt Amanda een aantal webinars. Bovendien start zij binnenkort met het aanbieden van online trainingen.

Houd www.sweetgoodbyes.nl in de gaten voor meer informatie.

‘Ik vind het heel bijzonder dat ik mensen mag helpen in een kwetsbare periode’

Sweet Goodbyes | Eigenaar: Amanda van den Hurk | 06-15200481 | www.sweetgoodbyes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).