08235 - More-Itz

bruisende zaken

Communicatie  binnen bedrijven

Communicatie binnen bedrijven

01-11-2020

Je zoekt verbetering in onderlinge samenhang en samenwerking? Je wilt meer efficiency, duurzame inzetbaarheid en creativiteit in je bedrijf?

Dan is de ééndaagse Kennisshop van Blijvend anders de juiste oplossing. Je kunt mensen niet veranderen, dat moeten mensen zelf willen en zelf doen. Daar is kennis en inzicht voor nodig en dat is precies wat wij bieden.

Geen therapie

Geen therapie, geen methodiek, maar kennis en inzichten over jezelf. De Kennisshop geeft van A tot Z kennis en inzicht in het ontstaan, in stand houden, en veranderen van houding en gedragsaspecten. Tijdens de Kennisshop komen mensen vanzelf hun eigen weerstanden, angsten en beschadigingen tegen waardoor ze misschien nog niet voldoende creatief, inventief, flexibel en betrokken kunnen zijn. De kennis en inzichten die wij aanreiken geven ook handvatten en tools om tot duurzame en dus effectieve veranderingen te komen voor mensen zelf en daarmee ook voor het bedrijf.

Voor als je wilt weten hoe het werkt in jezelf en als je zonder therapie, zonder trucjes en vooral zonder terugval verder wilt. Voor als je op zoek bent naar kennis en inzicht over jezelf en/of veranderingen aan wilt brengen in jezelf.

Voor als je meer samenhang en efficiency wilt halen uit je team of afdeling.

Meer efficiency, duurzame inzetbaarheid en creativiteit in je bedrijf? Neem dan nu contact op!

Snavelbiesstraat 12, Landhorst | 06-24110827 | www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).