bruisende zaken

Een groot compliment  voor alle sporters en sportcentra!

Een groot compliment voor alle sporters en sportcentra!

01-11-2020

Waarom? Omdat er ondanks de huidige stijging van coronabesmettingen geen enkel cluster is geconstateerd in de Nederlandse sportcentra. Daar zijn we trots op! Ook bij Madonna’s en Juvenalis werken we met z’n allen keihard om de richtlijnen na te leven zodat iedereen veilig kan sporten, onder deskundige begeleiding van onze enthousiaste medewerkers.

Blijf fit en gezond!

Goed nieuws dat we graag met je delen. Want ook wij zijn er van overtuigd dat het absoluut verantwoord is om op de voor jou vertrouwde manier in beweging te blijven. Juist nu is het belangrijk om aan je gezondheid te blijven werken en je weerstand te vergroten.

Wat doen we allemaal om jouw veiligheid te waarborgen? De belangrijkste maatregelen op een rij:

1. Sporten op reservering

Het is alleen mogelijk om op reservering langs te komen. Het mooie is dat dit ook vijf minuten van tevoren nog kan, dus heb je opeens zin om je bij ons uit te komen leven, dan kan dat. Bij klachten blijf je thuis.

2. We houden 1,5 meter afstand

We waarborgen de 1,5 meter. Met ons reserveringssysteem voorkomen we filevorming. Daarom houden we ook het verblijf op de club kort. Geen koffie en thee, omdat blijkt dat de gezelligheid samen aan de koffietafel afstand houden moeilijk maakt. Ook in de kleedruimte niet meer dan 3 personen.

3. Goede reiniging

We streven naar optimale hygiëne. Sporters reinigen hun handen en materialen met producten die voor tandartspraktijken ontwikkeld zijn. Douchen doen we bij voorkeur thuis.

Uiteindelijk moeten we het vooral samen doen. Dus houd je net als wij aan de regels en blijf fit en gezond!

Madonna’s | Hoogstraat 27, Veghel | 0413 724 910 | info@madonnas.nl | www.madonnas.nl Juvenalis Sport Boutique | Rembrandtlaan 17e, Veghel | 0413-724912 | info@juvenalissport.nl | www.juvenalissport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere