bruisende zaken

Begin nu met afvallen!

Begin nu met afvallen!

01-12-2020

Om een gezond lichaamsgewicht te bereiken is aandacht nodig voor zowel voeding als beweging. Het een kan niet zonder het ander. Als jij wilt afvallen, kunnen Madonna’s en Juvenalis een effectief programma bieden. Een effectieve training zorgt ervoor dat je verbranding op peil blijft. Door training word je fitter en behoud je je conditie en kracht. En je behoudt je spieren en verliest vet.

Blijf fit en gezond!

Op jouw lijf geschreven

Onze coaches helpen je graag met het Vytal-voedingsprogramma. Je krijgt een menukeuze die aansluit bij jouw voorkeuren en bij de behoefte van jouw lichaam. Daardoor kun je afvallen en tegelijkertijd toch fit en energiek zijn. Je lichaam krijgt alle voedingsstoffen die het nodig heeft. De voedingsapp Vytal (www.vytal.nl) is een belangrijk hulpmiddel dat het voor jou een stuk eenvoudiger om te komen tot een verantwoord, gevarieerd eetpatroon dat je moeiteloos en graag voortzet, ook als je je streefgewicht hebt bereikt.

Veel mensen weten niet hoe

Er zijn veel mensen die graag gewicht willen verliezen maar simpelweg niet weten hoe. Ze laten zich verleiden om mee te gaan in allerlei hypes en kiezen bijvoorbeeld voor crash diëten of eenzijdige voeding. Dit kan nare gevolgen hebben: Een energietekort dat je belemmert in je functioneren op je werk en in je gezin, je stofwisseling raakt verstoord en je spiermassa slinkt. En het resultaat is veelal niet blijvend.

We doen het samen

Wees dus vooral lief voor je lijf en kies voor een verantwoord programma met professionele begeleiding. Bij Madonna’s en Juvenalis checken wij met een full-body-scan regelmatig de effectiviteit van het programma. Uiteindelijk is er natuurlijk maar één manier om het goed te doen; wij gaan samen met jou op zoek naar de voor jou optimale balans tussen eten en bewegen.

Zeker in deze coronatijd is het een aanrader om te werken aan een gezonde leefstijl. Daarmee geef je namelijk ook je weerstand een boost!

Madonna’s | Hoogstraat 27, Veghel | 0413 724 910 | info@madonnas.nl | www.madonnas.nl Juvenalis Sport Boutique | Rembrandtlaan 17e, Veghel | 0413-724912 | info@juvenalissport.nl | www.juvenalissport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24