Adverteren werkt!

column

Een burn-out,  wat nu?

Een burn-out, wat nu?

01-12-2020

Een burn-out ontstaat meestal uit een combinatie van gevoeligheid en de neiging tot pleasen en perfectionisme. Vaak zijn dit oude patronen die pas voor problemen gaan zorgen als bijvoorbeeld de werkdruk te veeleisend wordt.

Dan zorgen deze patronen voor het negeren van fysieke en psychische grenzen en dan begint de grote plundering. En dit stopt pas als mensen het echt niet meer kunnen bolwerken en dat noemen we dan een burn-out. Het nemen van een time-out is zinvol, maar lost de oorzaak niet op.

DE OORZAKEN De oorzaken zijn die oude patronen van pleasen, perfectionisme en die gevoeligheid. Daar zal aan gewerkt moeten worden om een volgende burn-out te voorkomen. Via kennis en inzicht van Blijvend anders kan het ontstaan van deze oude patronen in beeld worden gebracht en ontstaan tools om deze patronen om te buigen zodat grenzen niet meer overschreden en plundering voorkomen kan worden.

Voor als je wilt weten hoe het werkt in jezelf en als je zonder therapie, zonder trucjes en vooral zonder terugval verder wilt, voor als je op zoek bent naar kennis en inzicht over jezelf en/of veranderingen aan wilt brengen in jezelf, voor als je meer samenhang en efficiency wilt halen uit je team of afdeling.

Herken je de symptomen bij jezelf en wil je hier vanaf? Neem dan nu contact op!

Snavelbiesstraat 12, Landhorst | 06-24110827 | www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).