Adverteren werkt!

column

Blaasontsteking, depressief, Burn-out of Migraine?

Blaasontsteking, depressief, Burn-out of Migraine?

01-12-2020

Homeopathie werkt zacht en subtiel, bij acute klachten gaat het snel, bij chronische klachten kost het wat meer tijd. De homeopathische middelen die ik inzet zijn allemaal gemaakt van stoffen uit de natuur. De natuur heeft voor elk probleem een oplossing, je moet het alleen even weten.

Voordat je op consult komt krijg je een vragenlijst die je thuis invult. Tijdens het gesprek gaan we dieper op de antwoorden in. Soms stel ik vragen die ogenschijnlijk niets met de klacht te maken hebben maar die voor mij belangrijk zijn om tot een middel te komen. Ik meet niets door, ik doe alles op basis van kennis en maak gebruik van verschillende boeken om dingen te checken. Ik ontstoor soms ook medicijnen of antibiotica als er een vermoeden is van een blokkade. Meestal ben je met een paar consulten klaar,

Aude Sapere is een praktijk voor Klassieke Homeopathie in Uden. Ook voor een compleet detox-programma en lifestyle coaching ben je bij ons aan het juiste adres.

Nistelrodeseweg 9A, Uden | 06 10 75 95 34 | josephinebroeders@gmail.com | www.audesapere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).