Adverteren werkt!

column

Heb jij de balans?

Heb jij de balans?

01-02-2021

Tegenwoordig zie je regelmatig het woord balans terugkomen. Vaak wordt dan gedacht aan balans tussen inspanning en ontspanning. Balans komt op veel meer vlakken terug, denk aan inkomsten/uitgaven, toegeven/wegstoppen van gevoelens en overprikkeling/onderprikkeling. Echter ook balans tussen je gezin, je vrienden en familie en aandacht voor jezelf.

Balans vinden en houden is lastig en tegelijkertijd heel belangrijk. We willen allemaal graag alles tegelijkertijd ondernemen en nemen daardoor veel hooi op onze vork. Dit kun je best even volhouden, maar op een gegeven moment houdt het op. Je bent moe en prikkelbaar. Tijd voor actie. Tijd om balans aan te brengen. Om een goede balans aan te brengen is inzicht nodig. Eerlijk zijn tegen jezelf. Wat kost je energie en wat levert je energie op? Zelfs extra uitdagingen als ADD, ADHD of autisme hoeven dit alles niet te belemmeren, het kan je juist zoveel opleveren. Wil je hier graag ondersteuning bij, maak dan een vrijblijvende afspraak om te informeren naar de mogelijkheden.

Durf om hulp te vragen!

Sonniusstraat 17, Heesch | 06-53532425 | www.praktijkbrigitte.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).