bruisende zaken

Scheren voor een  scherpe prijs

Scheren voor een scherpe prijs

01-03-2021

Scheermesjes belachelijk duur? Niet als het aan de broers Micky en Danny ligt. “Wij hebben ons eigen scheermerk ontwikkeld dat de kwaliteit van de A-merken evenaart. Maar dan tegen een superscherpe prijs!”

Micky en Danny zijn trots als ze het over hun Shave’m hebben. “Voorheen was scheren vaak een dure aangelegenheid”, vertelt Micky.

“Wij waren van mening dat dat anders moest kunnen. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een fabrikant die kon leveren wat wij zochten: kwalitatief goede scheermesje, die lang meegaan, voor een scherpe en eerlijke prijs.

Zo is ongeveer een jaar geleden Shave’m ontstaan.”

Abonnement

Shave’m koop je niet in de winkel, maar bestel je via www.shavem.nl. Je hoeft er de deur dus niet voor uit. Danny: “Wij werken op abonnementsbasis. Iedereen kan bij ons eenvoudig een abonnement afsluiten waarna vervolgens periodiek een nieuw setje scheermesjes bij je thuis wordt bezorgd.

Een abonnement zonder kleine lettertjes welteverstaan. Je zit nergens aan vast. Als je het abonnement wilt stoppen, kan dat en ook het tijdelijk op pauze zetten van je abonnement behoort tot de mogelijkheden. Dit alles regel je eenvoudig zelf via onze website.”

Voor mannen & vrouwen

“Wij staan voor kwaliteit en een topservice”, vertellen de broers enthousiast. “We streven dan ook naar honderd procent klanttevredenheid en de reacties die we tot nu toe krijgen zijn zeer positief. Zowel van mannelijke als van vrouwelijke klanten, want iedereen kan Shave’m gebruiken. Haren maken immers geen onderscheid in geslacht”, voegen ze lachend toe. “Wil jij je voortaan dus ook scheren voor een scherpe en eerlijke prijs? Neem dan zekers eens een kijkje op onze website en bestel de proefset.”

Bestel hem nu! Periodiek thuisbezorgd wanneer jij het wilt

Bedrijf: Shave’m | Loopkantstraat 25, Uden | 0413-301500 | Eigenaren: Micky en Danny Van der Burg | www.shavem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt