Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een fiets voor iedereen!

Een fiets voor iedereen!

01-04-2021

Fietsenwinkel Zijtaart is al 27 jaar een begrip in Zijtaart en omgeving. Je vindt hier een zeer groot assortiment fietsen in alle soorten en maten, voor zowel jong als oud. De winkel is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Fietsenwinkel Zijtaart is al tot drie keer toe verkozen tot ‘Tweewielerwinkel van het Jaar’. Dat geeft aan dat hier, naast kwaliteit en service, klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat!

Neem eens een kijkje in ons uitgebreid assortiment!

 

Van stads- en toerfietsen tot kinderfietsen en gebruikte fietsen; je vindt het allemaal bij Fietsenwinkel Zijtaart. “We zijn premium dealer van Batavus en Sparta, wat betekent dat we alle fietsen van deze merken kunnen aanbieden”, vertelt eigenaresse Mirjan van Gorkum. “Ook voor reparatie en onderhoud kun je bij de winkel terecht. Bovendien kunnen zowel particulieren als bedrijven fietsen, steps en tandems huren. Dat is bijvoorbeeld interessant voor feestjes en partijen."

Specialisatie in elektrische fietsen

“We zijn al jaren gespecialiseerd in elektrische fietsen, steeds meer mensen – van alle leeftijden – kiezen hiervoor. Onze werkplaats is speciaal uitgerust voor reparaties en onderhoud van elektrische fietsen. Qua service gaan we net een stapje verder; mocht je ergens stil komen te staan, dan halen we de fiets op en brengen we je naar de plaats van bestemming.”

Eerlijk advies op maat

Wij geven een eerlijk advies over de aanschaf van een fiets, geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Als je dat wilt, maken we hiervoor een afspraak, zodat we alle tijd hebben om je te helpen. De winkel is op dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur geopend en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur, dus ook in de avonduren ben je welkom. Het is tevens mogelijk om op afspraak buiten de openingstijden langs te komen.”

Gemoedelijk en gezellig met een bakje koffie

De gezellige, gemoedelijke sfeer is kenmerkend voor Fietsenwinkel Zijtaart. “We vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt.

We bieden dan ook graag een luisterend oor.

En uiteraard staat de koffie altijd klaar!”

 

Ceciliastraat 1, Zijtaart (Veghel) | 0413-352203 | info@defietsenwinkelzijtaart.nl | www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).