Adverteren werkt!

bruisende zaken

5 tot 9 kilo  afvallen in 4 weken?

5 tot 9 kilo afvallen in 4 weken?

01-04-2021

Wil jij ook succesvol afvallen? Sport en dieet jij je ook een ongeluk, maar gaan de kilo’s er maar niet blijvend vanaf? Kies nu voor ons programma in combinatie met ons keto-dieetpakket, waarin je zelf kiest hoe je begeleid wilt worden. Kom je naar onze praktijk of ga je liever voor onze online of telefonische begeleiding?

Maak nu kennis met ons startpakket! Deze is perfect als je wil starten met het ketodieet, maar niet zo goed weet welke producten je nodig hebt.

Dit pakket bevat alle ketoproducten die je nodig hebt voor een week diëten. Het vernieuwde PowerSlim starterspakket met daarin 7 dagdoosjes. Daarnaast bevat het starterspakket het kookboek waar je enorm veel ideeën uithaalt en heb je voor een maand de vitamine- en mineralen supplementen. Het pakket geeft je een beeld van veel producten die er zijn. Op deze manier kom je erachter welke je lekker vindt en welke niet zodat je daarna gerichter kan bestellen. Op vertoon van deze advertentie geven we je in de maanden december en januari 20% korting op het startpakket ter waarde van € 159,00 Je betaalt dan slechts €127,20 inclusief het voedingsconsult.

Wie zien je snel!

Wil jij nu echt een keer definitief van die overtollige kilo’s af? Kelly en Nicole werken met het wetenschappelijk onderbouwde PowerSlim afslankprogramma. Geen shakes, geen hongergevoel en geen jojo-effect. Onder begeleiding van een van deze voedingsdeskundigen leer je een gezond eetpatroon aan dat je ook op de lange termijn vol kunt houden.

 

Wil je ook graag starten met het PowerSlim voedingsprogramma? Dan nodigen wij je graag eerst uit voor een adviesgesprek. Hierin leggen we je persoonlijk uit hoe ons programma werkt.

Body Slim | 06-20103399 Oostwijk 1b, Uden uden@body-slim.nl www.body-slim.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).