Adverteren werkt!

bruisende zaken

Maak je  eigen mode

Maak je eigen mode

01-04-2021

Lili-jan van Gemert kreeg het naaien met de paplepel ingegeven. Al van jongs af aan is ze creatief bezig met stoffen. Toen ze in 2003 de kans kreeg om haar eigen winkel te beginnen, greep ze deze met beide handen aan.

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates!

Bij Stof & Zo kun je terecht voor een zeer uitgebreide collectie kinder- en damesstoffen. “Daarnaast hebben we allerlei fournituren (van knopen en ritsen tot scharen en breinaalden), trendy patronen, breigarens en breiboeken”, vertelt Lili-Jan enthousiast. “Evenals cadeaubonnen en leuke cadeautips. Mijn kleine, gezellige winkel van 80 m2 staat echt bomvol, je grijpt hier niet snel mis.”

Tevens kunt u bij ons terecht voor verstel en reparatie zoals:


• innemen
• ritsen vervangen in jassen, broeken, etc.
• korter maken

Naai- en/of breilessen

“We geven mensen met veel plezier advies, je kunt hier altijd terecht met je vragen. Voor wie een stapje verder wil zetten, geef ik tevens op afspraak naailessen tijdens de openingstijden van de winkel. Op dinsdagochtend- en middag en woensdagochtend verzorg ik brei- en haaklessen.

Ga voor meer informatie naar mijn website

Onder deskundige begeleiding en onder het genot van een kopje koffie of thee kun je je creativiteit er helemaal op los laten.”

Stof & Zo is weer geopend voor afspraken voor maximaal 3 personen tegelijk in de winkel. Dus maak een afspraak door te bellen naar 0412-624420 of app naar 0613445456. Afspraak maken kan van 9:30 tot 17:30 uur. Dit geldt zolang de corona maatregels van kracht zijn.

Geurdenhof 44a, Oss | 0412-624420 | www.stof-en-zo.nl | info@stof-en-zo.nl | Like ons op fB: stoffenzaak stof en zo

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).