Adverteren werkt!

column

Houd jij ook zo van fotograferen?

Houd jij ook zo van fotograferen?

01-05-2021

Al sinds 2009 is In Focus Fotografie hét adres voor cursussen en workshops op het gebied van fotografie. De persoonlijke aanpak, de kleine groepen én de praktische uitvoering worden door onze cursisten zeer gewaardeerd. Al ruim duizend cursisten uit heel Brabant hebben de weg naar de studio, lekker centraal gelegen in Uden, gevonden. En parkeren? Dat kan gratis en altijd recht voor de deur!

Kleine groepen | Persoonlijke aandacht | Praktijkgericht

Werken in groepen is momenteel niet mogelijk. Daarom is de basiscursus in een nieuw jasje gestoken. De cursus is omgezet naar een workshop die je persoonlijk volgt. Door de 1-op-1 aanpak heb je nu mijn onverdeelde aandacht en alle gelegenheid om vragen te stellen. Op een verantwoorde manier sta ik bij je in de buurt om je te sturen en aanwijzingen te geven. Deze workshop duurt twee keer 2 uur. Je plant zelf je lessen in op de beschikbare tijdslots. Vooralsnog zijn die op woensdag en vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur of van 11.15 tot 13.15 uur en op donderdag van 16.00 tot 18.00 uur van 18.30 tot 20.30 uur. Ook andere workshops zijn op deze manier in te plannen zoals de workshop opzetflitser en M-stand (vervolg op de basiscursus) of beeldbewerken met Photoshop. Deze workshops duren twee uur. Bel of mail gerust voor meer informatie. Onze ruimtes zijn allemaal aangepast aan de regels! NU voor € 149,- inclusief reader.

Meld je nu aan voor de BASISCURSUS FOTOGRAFIE

Burgemeester Buskensstraat 15a, Uden | 06-24218117 info@infocusfotografie.nl | www.infocusfotografie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).