Adverteren werkt!

bruisende zaken

 Voor een complete look

Voor een complete look

01-06-2021

In 2013 begon Nikita Timmerman haar eigen schoonheidssalon. Eerst nog vanuit huis, maar in 2018 realiseerde ze haar grote droom en betrok ze een pand aan de Leeuweriksweg te Uden. Van schoonheidsbehandelingen en nagelstyling tot wimper- en wenkbrauwstyling, manicure en pedicure, je kunt je hier van top tot teen in de watten laten leggen. Sinds februari van dit jaar is er zelfs een leuke shop met onder andere kleding, accessoires en verzorgingsproducten.

‘Ik ga zo veel mogelijk voor puur natuur’

“Ik doe alleen behandelingen waar ik helemaal achter sta”, vertelt Nikita. “Dat betekent dus geen botox en geen chemische behandelingen. Je kunt hele mooie resultaten behalen met natuurlijke producten en de nieuwste technieken.”

Focus op huidverbetering

Amazinglooks focust bij de gezichtsbehandelingen vooral op huidverbetering. “Niet alleen gericht op anti-aging, maar ook op huidproblemen als acné, rosacea, couperose en pigmentvlekken. Microneedling gaat nog een stapje verder. Met behulp van een dermapen schiet je kleine kanaaltjes in de huid waardoor je werkzame stoffen als hyaluron, collageen en elastine diep in de huid kunt sluizen, met als resultaat een stralende, gezonde huid.”

Nagels, wimpers en wenkbrauwen

Ook op het gebied van nagelstyling gaat Amazinglooks met de tijd mee. “Naast gelpolish werk ik met BO2Sgel, een emulsie die de nagel versterkt maar aanzienlijk minder schadelijk is voor de nagels dan acryl. Nieuw zijn BIAB nagels, die zitten qua stevigheid tussen gellak en gelnagels in.” Voor een complete look zijn wimperextensions, lash lifting, hennabrows, browlift en microblading eveneens mogelijk.

Deskundig en eerlijk advies

“Wil je afslanken? Dan is LPG endermologie een optie. Hierbij wordt met behulp van een apparaat een intensieve bindweefselmassage gegeven, evenals lymfedrainage en rugmassage op fysiotherapeutisch niveau.” Waar je ook voor komt, Nikita geeft altijd een deskundig én eerlijk advies. “Je moet van tevoren precies weten wat je kunt verwachten. Mijn drijfveer? Vooral het helpen van mensen. Het is fantastisch om te zien hoe blij mensen zijn als ze al snel echt resultaat zien.”

Leeuweriksweg 66, Uden | 0413-304294 / 0 6-30714154 amazinglooksuden@outlook.com | www.amazinglooks-beautysalon-webshop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).