bruisende zaken

Combineer teambuilding met culinair genieten

Combineer teambuilding met culinair genieten

01-06-2021

Je vindt kookstudio Culinairro in het prachtige bourgondische Eerde. Het is een fantastische plek voor iedereen die van culinair koken en eten houdt. Je kunt bij de kookstudio terecht voor een zeer gevarieerd aanbod aan workshops. Of je nu beginner of gevorderd bent, er is altijd een geschikte clinic!

Mogelijke arrangementen zijn: Arrangement Petit - 1 dagdeel zaalhuur (4 uur) - Draadloos internet (wifi) - Onbeperkt koffie en thee - (Eventueel) lunch Arrangement Grande - 2 dagdelen zaalhuur (8 uur) - Lunch inbegrepen - Draadloos internet (wifi) - Onbeperkt koffie en thee

Thema workshops

Volg een algemene workshop of kies voor een workshop in een bepaald thema. Kom met een groep van minimaal 10 personen naar de kookstudio en de kok schotelt een mooi programma naar keuze voor.

Mogelijkheden voor speciale workshops zijn:
• Asperges
• BBQ
• Indische keuken
• Italiaanse keuken
• Franse keuken
• Vegetarische keuken
• Sushi

Aanschuiven

Geen workshops volgen, maar wel lekker dineren bij Culinairro? Onze kok maakt voor u een heerlijk diner. Keuze uit een verrassingsmenu of een diner dat u zelf kunt samenstellen. Op onze website maakt u een keuze van 5 verschillende gerechten uit het ruime aanbod bij menu aanschuiven.

Teambuilding

Beleef een gezellige avond of middag met een workshop bij Culinairro. Deze zijn ideaal als teambuilding, clubdag, vriendendag of personeelsuitje. Culinairro stelt de gerechten vast aan de hand van wensen. De gasten bereiden het diner vervolgens zelf. Werk samen en beleef een leerzame en bovenal gezellige dag.

Arrangementen vergaderen

Naast de teambuilding activiteiten, is kookstudio Culinairro ook te huur voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties, trainingen en brainstormsessies. Je verblijft er in een inspirerende ruimte, waar lunch, diner en/of workshops voor je worden verzorgd.

Loopt het water jou ook in de mond? Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden!

De Horstjens 7, Eerde (Veghel) | 06-24511200 | info@culinairro.nl | www.culinairro.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24