column

Homeopathie bij depressie

Homeopathie bij depressie

01-09-2021

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een depressie. Soms is er een aanleiding. Bijvoorbeeld na het verlies van een geliefd iemand, bij spanningen in het gezin of op het werk of na ingrijpende gebeurtenissen zoals stoppen met werken. Verder is voor sommige mensen elke winter een periode van letterlijk en figuurlijk weinig licht.

Maak nu een afspraak 06 107 59534

Juist omdat je weinig zin hebt om iets te ondernemen, is het belangrijk jezelf te dwingen om toch iets te doen. Afleiding, cursussen, een luisterend oor vinden, in beweging blijven... alle kleine beetjes kunnen helpen niet nóg dieper weg te zakken. Ook professionele hulp kan helpen uit het dal te klimmen. Proberen dag bij dag te leven en bewust zaken positief te bekijken. Zien dat het glas niet halfleeg is, maar halfvol.

Hoe kan homeopathie helpen?

In een uitgebreid gesprek wordt een en ander verkend: hoe en wanneer de klachten zijn ontstaan, op welke manier je er last van hebt en hoe je verder functioneert. Er wordt gekeken of er ook andere symptomen zijn, zoals vermoeidheid of lichamelijke klachten en hoe je in de loop van de tijd in je vel hebt gezeten. Zo wordt duidelijk op welke manier je precies uit balans bent en welk homeopathisch middel jou kan helpen.

Aude Sapere Nistelrodeseweg 9A, Uden 06 10 75 95 34 josephinebroeders@gmail.com www.audesapere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt