Adverteren werkt!

bruisende zaken

Het succesverhaal van  Meike de Kock uit Veghel

Het succesverhaal van Meike de Kock uit Veghel

01-09-2021

Ik ben twintig kilo afgevallen, iets waar ik trots op kan zijn mede door de producten van PowerSlim en de begeleiding door Kelly de Mol van Body Slim Uden.

Afvallen wilde ik al lang. Ik weet wat gezond eten inhoudt, maar zelf lukte dit mij gewoon niet. Kelly heeft mij het licht laten zien! Zonder honger te hebben en lekkere dingen te missen ben ik afgevallen. Ik pakte namelijk gewoon een lekker tussendoortje van PowerSlim! Niet alleen mijn body maar ook mijn mind is veranderd! Ik voel me een stuk zelfverzekerder en ik zit goed in mijn vel.

Wil jij nu echt een keer definitief van die overtollige kilo’s af? Kelly en Nicole werken met het wetenschappelijk onderbouwde PowerSlim afslankprogramma. Geen shakes, geen hongergevoel en geen jojo-effect. Onder begeleiding van een van deze voedingsdeskundigen leer je een gezond eetpatroon aan dat je ook op de lange termijn vol kunt houden.

Wil je ook graag starten met het PowerSlim voedingsprogramma? Dan nodigen wij je graag eerst uit voor een adviesgesprek. Hierin leggen we je persoonlijk uit hoe ons programma werkt.

Body Slim | 06-20103399 Oostwijk 1b, Uden uden@body-slim.nl www.body-slim.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).