Adverteren werkt!

bruisende zaken

Op zoek naar een goede gebruikte fiets?

Op zoek naar een goede gebruikte fiets?

01-10-2021

Tevens hebben we altijd genoeg gebruikte kinderfietsen op voorraad. Wij hebben altijd mooie exemplaren, inclusief garantie

De klant die een mooie fiets wil maar geen nieuwe wil aanschaffen kan bij ons terecht. Er staan fietsen van bijvoorbeeld drie jaar oud die nog heel mooi zijn en die nog jaren meekunnen. Je krijgt dan uiteraard ook een half jaar Bovag garantie. En ook degene die een fiets nodig heeft om naar de bus of het café te gaan, is bij ons aan het juiste adres. We maken de fiets gereed hoe de klant het wil en dat aan de hand van een prijsafspraak. Daarnaast hebben we gebruikte elektrische fietsen staan met eventueel een nieuwe accu en twee jaar fabrieksgarantie erbij.

Peter en Mirjan van Gorkum Onze fietsenwinkel is al ruim 25 jaar een begrip in Zijtaart en omgeving en daar zijn we trots op. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dat merk je aan alles. Wij zijn niet voor niets drie jaar op rij ‘fietsenwinkel van het jaar’ geworden.

Ceciliastraat 1, Zijtaart (Veghel ) 0413-352203 info@defietsenwinkelzijtaart.nl www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).