Adverteren werkt!

bruisende zaken

XXS to be: Beleef het gevoel van XXS ook een beetje thuis

XXS to be: Beleef het gevoel van XXS ook een beetje thuis

01-12-2021

Al een periode speelden de plannen in mijn hoofd om het gevoel van XXS ook bij de mensen thuis te krijgen. Het gevoel en de producten. Want de kwalitatief goede producten waar XXS zo graag mee werkt, zijn ook allemaal waardevol voor de mensen thuis.

Vanaf begin dit jaar is er dan ook een mooie webwinkel van XXS, waar diverse producten te koop zijn rondom verzorging, maar ook andere mooie producten. XXS is officieel partner van Naifcare en dit zorgt voor een mooie samenwerking, zowel bij ons op de Villa’s en BSO’s en nu dus ook in de winkel van XXS.

Dus neem een kijkje in onze winkel en volg ons om de nieuwe producten te blijven ontdekken.

Binnen XXS hebben we zoveel kennis en professionals met kwaliteiten, ideeën en tips dat we steeds meer de verbinding opzoeken met partijen om onze kennis te delen met ouders of andere partijen. XXS is steeds meer een organisatie aan het worden waar je ook terechtkunt met vragen of gewoon even voor overleg over alles rondom gezin en kind.

Bel voor meer informatie of een afspraak.

XXS Kinderopvang Uden (0413) 25 91 34 info@xxskinderopvang.nl www.xxskinderopvang.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).