Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wil jij online opvallen?

Wil jij online opvallen?

01-01-2022

Sinds 2018 zijn wij dagelijks bezig met het realiseren van creatieve projecten voor onze klanten. Het is een droom die uitkomt om elke dag bezig te mogen zijn met onze passie.

Laat ons je helpen: info@tocomfy.nl 024 799 8092

Towards better communication

Wij helpen jou om je product of dienst op een duidelijke en simpele manier uit te leggen aan jouw doelgroep. Dit door middel van een goede website, duidelijke en persoonlijke video’s en een goede presentatie. Met korte lijntjes en open communicatie zorgen we samen voor succes.

Webdesign

Consumenten en bedrijven oriënteren zich steeds vaker online. Dat maakt een website de basis van ieder bedrijf, het online visitekaartje. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van standaard en custom-made websites en shops.

Videografie

Video is dé manier om jouw boodschap over te brengen. Bewegend beeld houdt de aandacht vast en geeft mensen een impressie die ze bij blijft. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, sfeerimpressie, instructievideo of een korte film, niets is ons te gek.

Fotografie

De kans dat je concurrentie dezelfde stockfoto gebruikt is aanwezig. Met échte foto’s breng je jouw product of bedrijf het beste in beeld. Wij maken foto’s die spreken, een gevoel geven en bovenal ook heerlijk zijn om naar te kijken.

Wij denken graag met je mee

Rogstraat 24a, Grave | info@tocomfy.nl | 024 799 8092 | www.tocomfy.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).