bruisende zaken

Zo kies je een goed schoonmaakbedrijf voor in de zorg

Zo kies je een goed schoonmaakbedrijf voor in de zorg

01-04-2022

In de zorg is hygiëne enorm belangrijk. Logisch, in de zorg vind je immers een hoop mensen met een niet zo sterk immuunsysteem en een slechte weerstand. Om te voorkomen dat ze nog zieker worden, is het dus belangrijk dat vervelende bacteriën en virussen buiten de deur worden gehouden. Een goede schoonmaak is dan erg belangrijk, maar waar vind je zo’n bedrijf? Hieronder geven we je wat tips.

Wat is de specialiteit?

Ieder bedrijf heeft zo zijn specialiteit, zo ook een schoonmaakbedrijf. Zo zijn er schoonmaakbedrijven gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren en zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in zorginstellingen en ziekenhuizen. Ben je op zoek naar een goede schoonmaak in de zorg, dan is het logisch dat je op zoek gaat naar een bedrijf dat hier ook in gespecialiseerd is. Zo weet je zeker dat de schoonmakers weten waar ze mee bezig zijn en dat ze alles op de juiste manier schoonmaken. Wel zo fijn, want zo ben je er dus ook zeker van dat de hygiëne in jouw ziekenhuis of zorginstelling helemaal op orde blijft.

Kijk naar reviews

Reviews zijn vaak de meest eerlijke referenties voor een bedrijf. In reviews kun je namelijk lezen hoe klanten denken over een bedrijf. Zorg er wel voor dat je niet alleen de eerste review leest, maar dat je er wat dieper induikt. Zo krijg je meerdere ervaringen en meningen te lezen en kun je voor jezelf de overweging maken of het bedrijf bij je past of niet. Zijn de reviews overwegend negatief? Dan is het misschien slim om toch op zoek te gaan naar een ander bedrijf. Zijn de reviews voor deze schoonmaak in een zorginstelling overwegend positief? Dan kun je erover denken om het bedrijf eens uit te nodigen voor een gesprek.

Ga in gesprek met verschillende bedrijven

Heb je een selectie gemaakt van een paar bedrijven die misschien wel goed bij je passen? Ga dan eens in gesprek met deze bedrijven. Ga eens na waarom zij denken dat zij het beste bedrijf zijn voor de klus. Daarbij is ook de prijs natuurlijk niet onbelangrijk, het is dan ook altijd slim om een offerte op te vragen. 

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).