column

De onderste steen boven

De onderste steen boven

01-10-2022

Van vrijdagavond tot zondagmiddag (inclusief overnachtingen/maaltijden) zijn we bezig om de onderste steen boven te krijgen over chronische pijnklachten. We beginnen met overdracht van kennis en inzichten over hoe het allemaal werkt in jezelf.

Je ontdekt hoe de samenhang en samenwerking zijn tussen je denken, emoties, gevoelens, de invloed van je verleden, omstandigheden en je lijf. Tijdens deze kennis- en inzichtenoverdracht krijg je ook oefeningen aangeboden zodat je kunt voelen wat verteld wordt.

We gaan de link leggen tussen wat je denkt en voelt en hoe je lichaam daarop reageert. Door het zien en voelen van de samenhang en samenwerking tussen de factoren die houding en gedrag bepalen, wordt ook duidelijker hoe je daar duurzaam verandering in kunt aanbrengen. Door de kennis en inzichten die je krijgt op een juiste wijze in te zetten creëer je weer een stuk zelfregulatie. Deze zelfregulatie is de voorwaarde om tot verandering te kunnen komen op psychisch en uiteindelijk ook fysiek vlak.

Deze workshop wordt gegeven door Gonny van Boxtel (haptotherapeute) en Rob Droog van Blijvend anders. Locatie: Emmaus Klooster te Velp.

Voor als je wilt weten hoe het werkt in jezelf en als je zonder therapie, zonder trucjes en vooral zonder terugval verder wilt. Voor als je op zoek bent naar kennis en inzicht over jezelf en/of veranderingen aan wilt brengen in jezelf. Voor als je meer samenhang en efficiency wilt halen uit je team of afdeling.

Kijk voor meer informatie en voor de volledige tekst op www.blijvendanders.nl (onder het kopje cursusaanbod)

Snavelbiesstraat 12, Landhorst | 06-24110827 | www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt