Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Verhuur van auto’s en busjes

Verhuur van auto’s en busjes

13-10-2022

Staat er een verhuizing op de planning? Maar heb je nog geen vervoer om de verhuizing daadwerkelijk mee uit te kunnen voeren? Of wil je graag een dagje weggaan? Maar heb je geen auto waarmee je op de plaats van bestemming kunt komen? Geen zorgen! Je zult in allebei de gevallen blij worden van het grote aanbod van (bestel)huurauto’s. Er is op diverse locaties in Nederland passend vervoer te huur.

Eenvoudig een bestelbus huren

Wanneer je gaat verhuizen, zal je vaak meer moeten vervoeren dan je vooraf dacht. Wil je voorkomen dat je heel vaak op en neer moet gaan rijden met een personenauto? Dan is een busje huren een goede optie. In een bestelbus kun je gemakkelijk de te verhuizen spullen kwijt. Het laadvermogen van een bestelbus is groter dan de laadruimte die je in een personenauto hebt. Je bespaart op deze manier benzinekosten. En bovendien bespaar je een hoop kostbare tijd. Je hoeft namelijk minder vaak op en neer te rijden als je een grote bestelbus huurt. Ga vooraf na hoeveel spullen je ongeveer hebt. En kies vervolgens op basis van deze wetenschap een passende bestelauto uit. 

Voor elke situatie een passende huurauto

Bij het huren van vervoer denkt men vaak direct aan het huren van een bestelbus. Deze associatie is niet onterecht. Bij een verhuizing worden er immers heel vaak verhuisbusjes gehuurd. Maar dat neemt niet weg dat je ook in andere situaties een (bestel)auto kunt huren. Wil je bijvoorbeeld een weekendje weggaan? Maar heb je zelf geen auto in je bezit? Ben je woonachtig in de stad en doe je normaliter alles op de fiets? Dan kun je een auto huren. Van een compacte stadsauto tot een luxueuze bolide die veel comfort biedt. Je kunt dankzij het grote huurautoaanbod altijd een passende huurauto vinden. Voor welke huurauto kies jij?

Waarom huren en niet kopen?

Het aantal mensen dat een auto huurt, groeit. En die ontwikkeling is natuurlijk niet zonder reden. Het huren van een auto is simpelweg doorgaans voordeliger dan het kopen van een auto. Heb je bijvoorbeeld niet de financiële middelen om een auto te kopen? Of heb je simpelweg niet de behoefte om een auto te kopen omdat je middenin de stad woont? Maar wil je er wel eens in de zoveel tijd met een auto op uit kunnen gaan? Dan is het een uitkomst dat je een auto kunt huren. Een huurauto is doorgaans voordeliger en het biedt meer zekerheid, transparantie en flexibiliteit. Dat veel mensen een huurauto boven een koopauto verkiezen is dan ook goed verklaarbaar.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24