Column

Blijf jezelf…

Blijf jezelf…

01-11-2022

Hoe vaak wordt dit niet tegen je gezegd? Weet jij eigenlijk wel wie ‘jezelf’ is? ‘Jezelf’ zit verstopt achter de belemmerende overtuigingen, angsten en beperkende programmeringen die jij in je leven creëert. Zij blokkeren je om echt ‘jezelf’ te kunnen zijn. ‘Jezelf’ die vaak vecht of vlucht als HAAS™. Omdat ‘jezelf’ zich niet wil laten kwetsen of afwijzen. ‘Jezelf’ is de kracht in je, de liefde in je, de kernwaarden in je, de kwaliteiten in je, het potentieel in je… ‘Jezelf’ is je bewustzijn van wie je werkelijk bent vanuit essentie.

Het
- Anti
- Afwijs
- Systeem©

Het leven als HAAS™ kan je functioneren in het dagelijks leven enorm belemmeren. Niemand wil gekwetst worden, maar gehoord en gezien.

Complimenten krijgen, liefde ervaren, gelijkwaardig zijn… Een vluchtende HAAS™ trekt zich terug bij afwijzing.

Terug naar je veilige omgeving… waar niemand je kan raken. Een vechtende HAAS™ dwingt respect af en uit zijn frustraties en boosheid.

Het programma: stap in 13 weken uit Het-Anti-Afwijs-Systeem©

Word je bewust van waar jij je energie in legt en pak de oorzaak aan van je HAAS™-gedrag. Kom in beweging om het leven te leven waar je naar verlangt. Vrij van belemmerende overtuigingen, angsten en beperkende programmeringen.

Vlinderhof 17, Oss | 06-27090905 | info@happiness2you.nl www.happiness2you.nl - www.happiness2youacademy.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt