Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Ouder  worden is leuk maar  hoe ga je om met de ouder wordende huid?

Ouder worden is leuk maar hoe ga je om met de ouder wordende huid?

01-11-2022

Huidveroudering is een biologisch proces van de huid dat begint rond het 25e levensjaar. Nieuwe cellen worden minder snel aangemaakt en zullen minder snel herstellen.

Elastine- en collageenvezels worden tevens steeds minder, waardoor de trekvastheid en stevigheid van de huid vermindert en rimpels ontstaan. Huidveroudering ontstaat door genetische factoren en de toenemende leeftijd, maar ook door factoren van buitenaf, zoals roken, zonschade en onze leefstijl.

De genetische huidveroudering heeft als kenmerk dat de huid dunner wordt en de vetmassa afneemt, waardoor het gezicht wat in kan vallen. De factoren van buitenaf zorgen vaak juist voor een dikkere, leerachtige huid met een vale teint en pigmentveranderingen. Daarnaast kunnen ook kleine bloedvaatjes (couperose) zichtbaar worden.

Om het proces van de ouder wordende huid te vertragen en te stabiliseren, zijn er verschillende behandelmogelijkheden:
• Chemische peelings
• Microneedling
• IPL/laser
• Endermologie/endermotherapie

Huidtherapie Boxtel & Best De medisch opgeleide professionals van Huidtherapie Boxtel & Best willen weten wat u beweegt. Na een intake selecteert u samen met hen de behandeling en/of therapie die u weer lekker in uw vel laat zitten.

Met de modernste apparatuur, de best passende middelen en de expertise van Huidtherapie Boxtel & Best is de meest effectieve behandeling naar uw gezondere huid gegarandeerd. Een gezonde huid is veel meer dan alleen mooi. Ervaar het zelf; maak nu een afspraak, bekijk voorafgaand onze website of bel nu: 06 8126 4333

Neem voor meer informatie contact met ons op! www.huidtherapieboxtelbest.nl

Boxtel Nieuwe Nieuwstraat 20 5283 CD Boxtel Liempde Nieuwstraat 8 5298 CL Liempde Best Oirschotseweg 68 5684 NK Best 0499-745083 06 8126 4333 (WhatsApp)

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Hoe word je rijk?
Hoe word je rijk?
De Maashorst Bruist

	  Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst BruistBlijf jezelf…
Blijf jezelf…
De Maashorst Bruist

Slaap je gezond!
Slaap je gezond!
De Maashorst Bruist

	  Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist

De onderste steen boven
De onderste steen boven
De Maashorst BruistGedragen door het universum
Gedragen door het universum
De Maashorst Bruist

	  Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist

 Hoe het allemaal begon
Hoe het allemaal begon
De Maashorst BruistTOPFIT in 9 dagen
TOPFIT in 9 dagen
De Maashorst Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).