column

Dubbel ontspannen?

Dubbel ontspannen?

01-01-2023

Sinds enige tijd wordt bij Intuïtieve Massagepraktijk Lente Mare te Oss onder andere de massageolie van Natural Upgrade (NU) ingezet. Daarnaast zijn meerdere energetisch gecodeerde NU verzorgingsproducten aan te schaffen in deze praktijk. De samenwerking van Lente Mare met Natural Upgrade betekent dus dubbel ontspannen en ontstressen!

TIP! Maak online een afspraak!

Lente Mare plus Optidee is Kracht Door Zacht. Maar er is meer goed nieuws. Vanaf mei 2020 is bij Lente Mare nog meer zachtheid binnengehaald. Voel je geborgen onder de saunalakens van Optidee die bij de massages worden ingezet. Wat maakt Optidee bijzonder? Dat is simpel: de OPTIVEZEL®.

De OPTIVEZEL® is de kern van het assortiment en vormt de basis voor het superzachte en soepele huidgevoel dat je direct ervaart als je de producten voelt.

Deze OPTIVEZEL® is uniek, door en voor Optidee ontwikkeld en naar Duitse maatstaven vervaardigd. Zo is een vezel ontstaan die zowel functioneel als uitzonderlijk zacht is.

Naast deze unieke vezelstructuur staat de OPTIVEZEL® ook voor slaapcomfort, hygiëne en duurzaamheid. De opname van vuil, bacteriën en onaangename geuren wordt voorkomen door de gesloten vezels. Alleen verkrijgbaar bij de speciale Optidee consulent.

Kom het ervaren! Zowel voor de energetische verzorgingsproducten van Natural Upgrade als de superzachte textielproducten van Optidee kun je ook een aparte (een-op-een) afspraak maken.

Kom het voelen, kom het ervaren!

Lente Mare is een plek waar je tot rust komt en daardoor juist weer energie krijgt.

Dit afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Doordat de Intuïtieve Massage gegeven wordt in zachtheid en met warme oliën zal je optimaal ontspannen in de knusse ruimte gevuld met rustige muziek en kleurrijk licht.

Je voelt je als herboren.

Abraham Kuijperstraat 7, Oss 06 - 81667518 lentemare@icloud.com www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt