column

Blijvend anders Veranderen doe je zo…

Blijvend anders Veranderen doe je zo…

01-01-2023

Waarom zou dit boek belangrijk kunnen zijn voor je?

In dit leerboek wordt u stap voor stap bekend gemaakt met de logische samenhang en logische samenwerking tussen alle aspecten die uw houding en gedrag bepalen. Deze aspecten zijn uw denken, voelen, emoties, verleden, lichaam, omstandigheden, individueel bewustzijn, de individuele bewustzijnslijn en de Bron waar alles uit is ontstaan.

Het bewust worden van deze samenhang en samenwerking veroorzaakt een helder inzicht in wie en wat u bent en waarom u denkt, voelt en handelt zoals u dat doet. Dit inzicht is absoluut noodzakelijk als u iets duurzaam wilt veranderen in uw houding en gedrag. Als u bijvoorbeeld oude trauma’s wilt oplossen, wilt stoppen met een verslaving, niet meer wil pleasen of perfectionistisch wilt zijn, niet meer zo in de weer wilt zijn met uw denken, niet meer wil vastslaan of in verwarring schieten als het lastig of moeilijk wordt.

In dit leerboek wordt gebruikgemaakt van wetenschappelijke, non-wetenschappelijke én mystieke kennis en inzichten. De nadruk in dit leerboek wordt gelegd op kennis van de werking van het individuele bewustzijn, want dat is namelijk de sleutel tot succesvolle veranderingen in houding en gedrag.

Voor als je wilt weten hoe het werkt in jezelf en als je zonder therapie, zonder trucjes en vooral zonder terugval verder wilt. Voor als je op zoek bent naar kennis en inzicht over jezelf en/of veranderingen aan wilt brengen in jezelf. Voor als je meer samenhang en efficiency wilt halen uit je team of afdeling.

Snavelbiesstraat 12, Landhorst | 06-24110827 | www.blijvendanders.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere