column

Darmspoelingen bij spijsverteringsproblemen

Darmspoelingen bij spijsverteringsproblemen

01-02-2023

Heb je last van een opgeblazen gevoel, winderigheid, een verstoord ontlastingspatroon, obstipatie, diarree, vermoeidheid en depressie, spijsverteringsklachten, hoofdpijn, een hoge bloeddruk, schildklierproblemen, rug-, gewrichts- en luchtwegklachten, allergieën of overgewicht? Dan kan een darmspoeling wellicht helpen.

Maak nu een afspraak 06 107 59534

Een hoge darmspoeling wordt ook wel Colon Hydrotherapie genoemd. Door onder lichte druk warm water in de dikke darm in te brengen, wordt de darm gereinigd van aangekoekte afvalstoffen. Er blijven dan nog maar weinig afvalstoffen in je lichaam achter waardoor je je fit en energiek voelt.

Hoe werkt Colon Hydrotherapie? Je ligt lekker ontspannen op een behandeltafel voor een pijnloze behandeling. Onder lichte druk wordt warm water (32 tot 38°C) in een gesloten circuit naar binnen gebracht. Als je aandrang voelt, laat ik het water samen met de lucht of ontlasting via het apparaat wegstromen. Tijdens dit wegstromen masseer ik je buik zodat dit proces optimaal verloopt. Deze cyclus herhaalt zich gedurende veertig minuten. In de laatste vijf minuten van de behandeling wordt een zeer hoogwaardige probiotica ingebracht zodat de darmflora meer in balans komt. Na de behandeling overleggen we samen over de bevindingen.

Aude Sapere Nistelrodeseweg 9A, Uden 06 10 75 95 34 josephinebroeders@gmail.com www.audesapere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24