bruisende zaken

Op zoek naar de juiste elektrische fiets?

Op zoek naar de juiste elektrische fiets?

01-03-2023

Nou ben je wel geïnteresseerd in een elektrische fiets, maar bij het zoeken kom je allemaal ingewikkelde dingen tegen: welke motor de fiets heeft en hoeveel wattuur de accu heeft, over verzekeringen, rijbewijzen (oh nee toch?!), onderhoud… en verder lees je al niet meer.

We zijn specialist en premium dealer van de Batavus en Sparta elektrische fietsen.

Hoofdschuddend haal je je oude fiets maar weer uit de schuur. Die heb je al twintig jaar en die gaat vast nog wel tien jaar mee. Zo’n elektrische fiets klinkt veel te ingewikkeld. Maar laat je niet afschrikken... elektrisch fietsen is eigenlijk heel simpel, ook voor jou! We zijn specialist van de Batavus en Sparta elektrische fietsen. We zijn dan ook premium dealer van deze merken. We kunnen gericht werken doordat het ION-pakket duidelijk aangeeft waar de storing zit. Je bespaart daardoor kosten. Met dit systeem blijf je bovendien altijd bij de tijd en krijg je gratis een update bij een beurt.

Voor elektrische fietsen van Koga kun je ook bij ons terecht voor reparatie doordat deze hetzelfde systeem hebben. Er staan in de winkel verschillende type fietsen waar je ook een proefrit mee kunt maken. De modellen variëren van de elektrische Pack D fiets en de luxe D Burst tot E-speed en alles ertussenin. Voor diegenen die vlug op het werk willen zijn is een E-speed of een F8E een prachtige woon/werk elektrische fiets. Voor schooljeugd zijn er mooie trendy modellen zoals Fonk of Pack D te verkrijgen.

Wat ook belangrijk is, is dat we zeer nette fietsen met ondersteuning inruilen en dat deze bijvoorbeeld met een nieuwe accu weer te koop zijn. Dan heeft de klant ook twee jaar garantie op de accu en een half jaar Bovag garantie op de fiets.

Deze fietsen zijn ook gewild bij de jeugd en hun ouders omdat prijs/kwaliteit toch wel heel belangrijk

Peter en Mirjan van Gorkum Onze fietsenwinkel is al 30 jaar een begrip in Zijtaart en omgeving en daar zijn we trots op. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dat merk je aan alles. Wij zijn niet voor niets al drie jaar op rij ‘fietsenwinkel van het jaar’ geworden.

Ceciliastraat 1, Zijtaart (Veghel ) 0413-352203 info@defietsenwinkelzijtaart.nl www.defietsenwinkelzijtaart.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist


Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst BruistUw voeten, onze zorg!
Uw voeten, onze zorg!
De Maashorst Bruist
Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst BruistFeestmaand december
Feestmaand december
De Maashorst Bruist

Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist

Jezelf mogen zijn!
Jezelf mogen zijn!
De Maashorst Bruist

Seniorenmaanden
Seniorenmaanden
De Maashorst Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09973 - Autotaalglas