Column

Nieuw bij Lente Mare

Nieuw bij Lente Mare

01-03-2023

Toen Judith van Lent tijdens een workshop kennismaakte met masseren, wist ze het meteen: dit is wat ik wil. “Het voelde als thuiskomen”, vertelt ze enthousiast. “Ik vond het geweldig dat ik tijdens het masseren even helemaal vrij van gedachten was.” Ze volgde verschillende opleidingen en opende in januari 2019 haar eigen massagepraktijk aan huis in Oss.

TIP! Maak online een afspraak!

HSP massage en de chakra’s

Deze massage kan bijdragen aan vergroting van de (innerlijke) balans en vermindering van overprikkeling.

De massage heeft tevens een aardende werking.

Massage bij fibromyalgie

Deze massage kan hoofdpijn en pijn in spieren verminderen, alsook angst en somberheid en kan een positieve invloed hebben op het slaappatroon. Voorafgaand vindt er altijd een intake plaats.

Vanaf april 2023 biedt Lente Mare ook Holistische Coaching aan. Wilt u hier alvast mee kennismaken? Bezoek de website of boek via www.lentemare.nl/reserveren.

Judith van Lent

Lente Mare Massage | Abraham Kuijperstraat 7, Oss | 06 - 81667518 | lentemare@icloud.com | www.lentemare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt