bruisende zaken

Compleet nieuw vast gebit

Compleet nieuw vast gebit

01-08-2023

Een tand die niet doorkomt, maar in je kaak blijft zitten en doorgroeit richting je oogkas. Het overkwam Maurice (45) op dertigjarige leeftijd. Een kaakchirurg verwijderde de tand, maar hiermee waren de gebitsproblemen nog niet voorbij. Na jarenlange gebitsproblemen en door verhuizingen verschillende tandartsen was Maurice het beu.

Investeer in je gezondheid en geluk, investeer in je gebit Jouw lach, onze passie

Maurice: “Al die jaren wilde ik heel graag een compleet en mooi gebit, waarmee ik vol zelfvertrouwen kan eten, lachen en praten, in plaats van tijdelijke oplossingen. Geen schaamte meer! Uiteindelijk ging ik wederom op onderzoek uit op internet. Facings, implantaten, kronen, bruggen... Ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik las over CDC Complete Tandzorg en besloot om hierheen te gaan voor een intakegesprek met Zemarak Nabi. Ik kreeg te horen dat mijn eigen tanden eigenlijk niet meer te redden waren. Er waren twee opties: een prothese of een compleet vaste brug op zes implantaten, ook wel ‘All-on-six’ genoemd.” Maurice vervolgt: “‘Prima, haal alles er maar uit’, zei ik meteen. Maar Zemarak wilde voorkomen dat ik halsoverkop een beslissing zou nemen. Ik moest verplicht een weekend nadenken. Maar toen ik maandag terugkwam, stond mijn besluit vast. Ik ging het doen.”

Echte vakman!

Maurice: “Heb je problemen met je gebit? Ga naar CDC. Het is het écht waard. Ik zie het als een investering in mijn gezondheid en in een gelukkig leven. Bij CDC lopen ze rustig alle mogelijkheden met je door, de sfeer is relaxt en prettig, je hebt alles onder één dak en ze stralen vertrouwen uit. Ik ben geen moment zenuwachtig geweest, want ik wist dat ik hier goed zat. Ook de tandartsen zijn van een ander niveau. Je wordt altijd door dezelfde geholpen, van verpleger en assistent tot tandarts, tenzij het echt niet anders kan. Zemarak is een echte vakman en staat voor kwaliteit. Alle lof voor CDC!”

Van cosmetische behandeling tot complete gebitsrenovatie Wil jij weer een gebit waar je trots op kunt zijn? Bij CDC Complete Tandzorg helpen ze je graag verder. Hier werken specialisten op verschillende gebieden, waaronder cosmetische tandheelkunde, gebitsrenovatie en narcosebehandelingen.

Cosmetische behandelingen zijn ingrepen zoals tanden bleken, facings en kronen en bruggen. De specialist kan adviseren over de beste ingreep of combinatie van ingrepen en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. De specialist op het gebied van gebitsrenovatie denkt met je mee om ook zeer beschadigde gebitten weer gezond en mooi te maken, onder andere met protheses, klikprotheses en compleet vaste brugconstructies.

Daarnaast zijn er narcosebehandelingen waarbij de tandarts samenwerkt met het anesthesieteam. Bij CDC Complete Tandzorg vind je alles onder één dak. Zij luisteren naar je wensen en denken graag mee over een passende oplossing. Samen met jou doorlopen ze het behandeltraject en ze begeleiden je bij elke stap, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wil je je als reguliere patiënt inschrijven voor je normale check-ups, dan kan dat ook bij CDC.

Maurice: ‘De tandartsen van CDC zijn echt van een ander niveau!’ Wist je dat... CDC op Feedback Company meer dan 5.000 reviews heeft met een score van 8.8!

De Rijn 1, Best | 088-2328285 | www.cdctandzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt