bruisende zaken

Voor al uw was- en strijkwerk

Voor al uw was- en strijkwerk

01-05-2018

Joella Snellen wilde altijd al een eigen onderneming beginnen.

Na jaren in de schoonmaakbranche en in de zorg te hebben gewerkt, nam ze begin 2017 de stap om een wasserij in Oss te beginnen. Sindsdien timmert ze hard aan de weg. Inmiddels heeft ze ook haar eigen schoonmaakbedrijf.

Je kunt bij JB Laundry Services terecht voor al je was- en strijkgoed, en voor het reinigen van dekens, dekbedden en gordijnen. “De mensen die bij ons komen, kiezen bewust voor een stuk gemak”, vertelt Joella. “Ze hebben het bijvoorbeeld druk met hun werk en/of gezin of ze kunnen het huishouden
niet goed meer aan, omdat ze inmiddels op leeftijd zijn.”

Service voorop
“We halen de was graag bij jou thuis op en brengen die als het evenkan binnen 24 uur weer terug. Ook de gordijnen halen we voor je af en hangen we weer netjes terug.” Desgewenst gaat JB Laundry Services nog een stapje verder. “Als we toch al je was- en strijkgoed doen, is het geen enkel probleem om tegen een kleine vergoeding je bed op te maken als je daar zelf niet meer toe in staat bent.” Het zegt alles over
de klantvriendelijkheid van het bedrijf.

Ook voor bedrijven 
JB Laundry Services verhuurt tevens lakenpakketten en tafellinnen aan de horeca. “Voor een kleine prijs was ik bovendien de sporttenues van de leden van sportverenigingen.” Joella doet haar best om zo milieubewust mogelijk te ondernemen. “Mijn bus rijdt bijvoorbeeld elektrisch en ik ben bezig met zonnepanelen.”

Schoonmaakwerk 
Onder de noemer JB Cleaning Services maakt Joella tevens schoon voor zowel bedrijven als particulieren. “In overleg kijken we welke werkzaamheden je graag gedaan wilt hebben en wanneer. Doordat we nog zo’n klein bedrijf zijn, zijn we flexibel en heb je altijd een vertrouwd gezicht over de vloer. We zijn bovendien behoorlijk perfectionistisch, we bieden dan ook een 100% schoon garantie.”

 

 

 

JB Laundry Services  |  Lisztgaarde 136, Oss  |  06-40245998   |  www.jblaundryservices.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere