BRUISENDE COLUMN

Tijd voor een nieuw begin!

Tijd voor een nieuw begin!

01-05-2018

Je hebt het vast wel eens gemerkt; je zou de dingen graag iets anders aanpakken of doen, maar dat blijkt soms toch wat lastiger dan gedacht.

Voor je het weet val je bijna ongemerkt weer in je vaste patroontje terug. Hoe komt dat eigenlijk?

Een mens is een écht gewoontedier! Dit is van oudsher heel gemakkelijk bij het overleven van ons als soort. Dat is ook erg praktisch, omdat we niet steeds opnieuw te hoeven bedenken, plannen of beredeneren
in bepaalde situaties. Je weet wat het beste werkt, omdat je dat ondervonden hebt. In vergelijkbare situaties vertonen we hetzelfde gedrag. Soms is dit echter niet zo gewenst, omdat het resultaat dat het oplevert steeds minder prettig is. Tijd voor verandering dus.

Maar verandering is lastig, dat kost tijd en soms weet je ook niet hoe je dan precies zou willen veranderen of in welke richting jij wilt gaan. Vergelijk jezelf maar met een auto op een heel modderig pad, waarin alle voorgaande ritjes al diepe sporen hebben achtergelaten. Voor je het weet glip je weer terug in het diepe spoor. Hoe dieper het spoor, hoe lastiger het is om hier uit te komen. 

Het vergt toewijding, commitment en talloze pogingen van jouw kant om een ander spoor te maken op die soms glibberige weg. Volhouden dus en blijven proberen! 

Mocht het je in je eentje niet lukken dan help ik je hier graag verder mee. Neem gerust contact op!
 

Ellen Hermens maakt gebruik van de volgende methodieken en interventies: NLP - Oplossingsgerichte coaching - Individuele systemische coaching - Bronnen in jezelf - Model van de 12 Levenskrachten - Stress- & Burnout-coaching - Intuïtieve coaching - Gewonde delen in jezelf - Energetische werk - Leiderschapscoaching.

 

Handelstraat 4 - Grave  |  06-44823815  |  www.ellenhermens.nl  

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt