BRUISENDE COLUMN

Praten jouw mobiel en pc al met elkaar?

Praten jouw mobiel en pc al met elkaar?

01-05-2018

We hebben tegenwoordig een hele batterij aan devices… mobieltje, tablet, laptop, vaste pc. vaak maar op één apparaat. Dat is niet alleen vervelend, maar ook een enorme uitdaging als net dát device kwijt raakt of stuk gaat.”

Dat is fijn, maar soms is het ook lastig. Want waar had je dat bestandje nou ontvangen? En dat telefoonnummer van die nieuwe klant, waar stond dat nu ook alweer? De helft van de mailtjes stuur je ook maar iedere keer naar jezelf door, anders weet je ze nooit meer terug te vinden. Is dit herkenbaar?


 


Marcel Martens van M • IT Services: 

“Zzp’ers en MKB-ondernemers zijn tegenwoordig aardig mobiel. Het werk gaat ook altijd door… thuis, onderweg, op kantoor, bij de klant. Dankzij internet en wifi zijn we behoorlijk flexibel. Dat werkt ook wel zo fijn, als we tenminste bij al onze gegevens en bestanden kunnen. Tochis dat opvallend vaak niet zo. 


Veel devices ‘praten’ niet automatisch met elkaar. Mailtjes, contactgegevens en je agenda-afspraken staan te vaak maar op één apparaat. Dat is niet alleen vervelend, maar ook een enorme uitdaging als net dát device kwijt raakt of stuk gaat.”


 


“Speciaal voor ondernemers hebben we een pakket samengesteld:  ‘Altijd veilig in bedrijf’. Dit is inclusief gehoste e-mail, agenda en contacten. Hierdoor delen al je devices die gegevens automatisch. Plus ze zijn beschermd via onze antivirus en firewall. Plus we zorgen voor een dagelijkse back-up. Plús één uur per jaar ondersteunen onze IT-experts bij het onderhoud van je pc of laptop.”


 


Achterste Groes 13, Heesch    0412-744300    www.mitservices.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere