Columns

Gewoon genieten

Gewoon genieten

29-06-2018

’t Oventje bestaat al sinds 1924. Tien en Trees Verstraten namen de zaak ruim 42 jaar geleden over. De horecagelegenheid is sterk verbonden met de lokale gemeenschap. Verschillende verenigingen vinden er hun thuis. Daarnaast zijn er veel trouwe, vaste gasten. “Onze sociale functie is heel belangrijk”, aldus Trees.

We doen ons werk nog steeds met veel plezier

“Tijdens feesten en koffietafels wordt lief en leed met elkaar gedeeld. Dankzij de gezellige, gemoedelijke sfeer voelt iedereen zich hier al snel thuis. In het café kun je een drankje drinken en bijvoorbeeld biljarten, darten of een tafelvoetbalspel spelen. In het aparte eetgedeelte kun je proeven van heerlijke (seizoens)gerechten.

We beschikken bovendien over een groot terras waar het bij mooi weer heerlijk toeven is.

De kinderen vermaken zich ondertussen prima in onze tuin met speeltoestellen.” Feesten en partijen Heb je iets te vieren (zowel zakelijk als particulier)? ’t Oventje beschikt over een feestzaal die plaats biedt aan 40 tot 130 personen. “In overleg stellen we een arrangement op maat op. Als het gaat om de culinaire invulling is van alles mogelijk; van warme en koude hapjes tot complete diners. Jouw persoonlijke wensen vormen het uitgangspunt. En uiteraard denken we graag met je mee. Ieder feest is wat ons betreft uniek.”

Voor-Oventje 32, Zeeland | 0486-453962 | info@hetoventje.nl | www.hetoventje.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt