bruisende zaken

Met passie voor bloemen

Met passie voor bloemen

31-10-2018

Geïnspireerd door haar moeder is Dorothea Bimbergen al van kleins af aan creatief bezig geweest met bloemen. Vanuit haar bloemenwinkel in het vestingstadje Megen verkoopt ze bloemen uit alle windstreken zoals de exclusieve, mooie regenboogroos, waarvan ze dealer is.

Voor bestellingen of rouw- en trouwwerk ben ik 24/7 te bereiken!

“Als je mijn winkel binnenkomt, is het net of je een huis- kamer binnenstapt”, vertelt Dorothea. “Als je zin hebt, kun je neerploffen op de grote bank met een lekker bakje koffie. Het is de bedoeling dat je je helemaal thuis voelt.” Trouw- en rouwarrangementen Dorothea maakt ook trouw- en rouwarrangementen op maat. “Daarbij neem ik alle tijd voor een persoonlijk gesprek bij de mensen thuis, zodat ik het helemaal op maat kan maken, perfect passend bij de persoon of personen waar het om gaat. Bloemen maken je blij en bieden troost op bijzondere momenten in je leven.” Ook bij feestelijke aangelegenheden maakt Dorothea bloemsierkunstwerken op locatie. Workshops Daarnaast geeft ze creatieve workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Er staan weer herfst- en kerstworkshops gepland, voor informatie zie www.inderoos-bloemcadeau.nl of Facebook. In haar vrije tijd gaat ze met plezier met ouderen aan de slag. Het tekent de betrokkenheid van Dorothea, die alles doet met hart voor de mensen én haar vak. Openingstijden Donderdag 16.00 tot 20.00 uur Vrijdag 08.30 tot 20.00 uur Zaterdag 08.30 tot 17.00 uur Zondag 12.00 tot 16.00 uur Maandag, dinsdag en woensdag zijn wij gesloten

Wilhelminastraat 9, Megen | 0412-48 05 52 | info@inderoos-bloemcadeau.nl | www.inderoos-bloemcadeau.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24