bruisende zaken

Een bijzonder cadeau voor ieder kind

Een bijzonder cadeau voor ieder kind

31-10-2018

Van der Doelen Speelgoed is een echt familiebedrijf. Vijfenveertig jaar geleden opende Kees van der Doelen de deuren van de eerste winkel in Oss, wat in de hoogtijdagen uitgroeide tot maar liefst negen vestigingen. Anno 2018 is er nog één winkel over in Heesch. Deze wordt alweer vele jaren gerund door zoon Jos en zijn vrouw Nancy.

Klantvriendelijkheid en een goede service staan hoog in het vaandel

Gemoedelijke sfeer “Klantvriendelijkheid en een goede service staan bij ons van oudsher hoog in het vaandel”, vertelt Jos enthousiast. “Het persoonlijke contact met onze klanten is heel belangrijk. Er hangt een gemoedelijke sfeer in de winkel, we willen dat mensen zich hier thuis voelen. We hebben 4 speeltafels staan waar de kinderen zich kunnen vermaken. Het ballenbankje bij de toonbank is bij iedereen favoriet.” Anders dan anders “Omdat we zelfstandig zijn, kunnen we zelf onze inkoop doen. We doen dan ook ons best om ons te onderscheiden met onze collectie. We zijn lekker eigenwijs en proberen ons verre te houden van alle hypes. We hebben leuk, bijzonder speelgoed voor kinderen van alle leeftijden dat je niet snel ergens anders zult vinden.” Een selectie uit het aanbod “Denk aan houten speelgoed, Nenuca poppen, Biobuddi en Korbi constructiespeelgoed en Supemag magneten, en volop knutsel-materiaal voor de creatievelingen. We hebben bovendien de meest uitgebreide collectie Pinypon van Nederland en ook van Sylvanian Families hebben we een zeer groot aanbod. Hebben we datgene wat je wilt niet op voorraad, dan kunnen we het altijd voor je bestellen.” Ook voor bedrijven Bedrijven en scholen kunnen gebruik maken van een uniek cadeau concept. “Speciaal voor de Sinterklaas- en/of kerstviering bieden we de mogelijkheid om een gepersonaliseerde cadeau-site in het leven te roepen, voorzien van het bedrijfslogo. Met een persoonlijke inlogcode kunnen personeelsleden zelf het cadeau voor hun kinderen – uiteraard met een bepaald maximumbedrag – uitkiezen. Het scheelt je veel tijd en moeite en wij nemen dit werk met plezier uit handen!”

’t Dorp 32, Heesch | 0412-453190 | info@vanderdoelen-speelgoed.nl | www.vanderdoelen-speelgoed.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt