bruisende zaken

Professionele hairstyling in een huiselijke sfeer

Professionele hairstyling in een huiselijke sfeer

31-10-2018

Afgelopen juli opende Aniek Straatman de deuren van haar eigen kapsalon in Langenboom. Toch bijzonder voor een 25-jarige! Met haar jeugdige enthousiasme zorgt ze voor een frisse wind. In de moderne kapsalon kunnen zowel mannen en vrouwen als kinderen terecht voor een knipbeurt.

Gezelligheid staat centraal

“Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends”, vertelt Aniek. “Ik wil mezelf blijven ontwikkelen om mijn klanten kwaliteit te kunnen bieden.” Professionele producten Aniek werkt met de producten van MashUp Haircare, een nieuw merk in Nederland dat alleen verkrijgbaar is in professionele salons. “Geloof me, een goede shampoo is het halve werk, daar kun je al heel mooie resultaten mee behalen. Ik adviseer je graag welk product het meest geschikt is voor jouw haar.” Altijd een uitdaging Knippen, kleuren, opsteken voor speciale gelegenheden; het kan allemaal bij Bij ons Aniek - hairstyling. “Het is steeds weer een uitdaging om samen met jou het kapsel te creëren dat het beste past bij jouw haar én bij jouw persoonlijkheid. Kies je voor de veilige weg en blijf je bij je vertrouwde model? Helemaal prima, ik zorg dat je vakkundig wordt geknipt. Maar ik vind het ook leuk om je te verleiden af en toe iets nieuws te proberen.” Gezelligheid centraal Aniek geeft ook keratine-behandelingen. “Ik bekijk dan wel eerst of het zin heeft om de behandeling te ondergaan. Als ik inschat dat je er niet veel aan hebt, geef ik dat eerlijk aan.” Gezelligheid staat verder centraal bij Bij ons Aniek - hairstyling. “Er staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar. Ik word er blij van als jij hier met een mooi kapsel en een brede glimlach op je gezicht de deur uitloopt!” Goed om te weten: Aniek werkt alleen op afspraak! Je kunt makkelijk online een afspraak maken of bellen met 06-11809085

Langenboomseweg 155, Langenboom (alleen op afspraak) | 06 11 80 90 85 | info@bijonsaniek.nl | www.bijonsaniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24