bruisende zaken

Trendy kleding voor jong en oud

Trendy kleding voor jong en oud

01-12-2018

Bianca de Bekker is al van jongs af aan bezig met mode. Na jaren filiaalmanager te zijn geweest bij Shoeby, werd ze zes jaar geleden eigenaar van haar eigen Shoeby vestiging in Heesch. Samen met vijf enthousiaste stylistes helpt ze klanten hier aan de perfecte outfit.

“Mensen mooier maken is mijn passie”

“Toen ik begon, heb ik een leuk team samengesteld”, vertelt Bianca. “Dat het een goede match is, merk je als klant meteen aan de prettige vibe in de winkel.” Trendy en betaalbaar Bij Shoeby kun je terecht voor dames- en herenkleding van eigentijdse merken als Eksept en Refill. Voor kinderen (vanaf maat 92) zijn er de merken Jill en Mitch. "Onze collectie is trendy en betaalbaar. De stijl varieert van klassiek en stijlvol tot sportief en casual. Sinds kort hebben wij bovendien ook weer een mooie collectie in huis voor de komende feestdagen.” Nicolette en Fred Bijzonder is de lijn van Nicolette van Dam, deze komt uit als prachtige feestcollectie gemaakt van leuke, luxe stoffen en bedoeld voor zowel moeders als dochters. "Bijpassende accessoires maken je outfit helemaal compleet. Ook hebben we een nieuwe heren lijn uitgebracht van Fred van Leer"

Adviseur op maat De winkel kenmerkt zich verder door een relaxte, huiselijke sfeer. “Je kunt op je gemak rondsnuffelen in de winkel, maar we geven jou - eventueel op afspraak - ook met plezier een advies op maat, en zorgen ervoor dat jij er op je best uitziet. Het is altijd een uitdaging jou uit je ‘comfort zone’ te halen en te laten zien hoe het anders kan.” VIP-avond Groepen vanaf 10/12 personen kunnen bij Bianca en haar team ook een VIP-avond boeken. “Je hebt dan de winkel helemaal voor jou en je gezelschap alleen en kunt profiteren van 20% korting op de hele collectie. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Ook tijdens de reguliere openingstijden nemen we overigens alle tijd om het je helemaal naar de zin te maken.”

Het Dorp 57d, Heesch | 0412 475 024 | www.shoeby.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere