bruisende zaken

Ontdek het  wow effect

Ontdek het wow effect

01-12-2018

Henriette Wijnakker geniet van het schoonheidsvak. Al ruim 43 jaar heeft zij haar eigen schoonheidssalon in Schaijk. Oorspronkelijk gecombineerd met een parfumerie, maar 6 jaar geleden ging ze terug naar de basis. Huidverbetering is haar passie.

“Ik heb alle aandacht voor jou en je huid”

Ook bij huidproblemen als acne, couperose, pigmentvlekken en eczeem kan Henriette je daadwerkelijk helpen. “Ik werk met 3 verschillende merken: JUCHHEIM, DEYNIQUE en PurezzO. Daarmee bied ik iets voor ieder budget. Het zijn stuk voor stuk producten die alleen hoogwaardige natuurlijke werkstoffen en ingrediënten bevatten. Dus zonder parabenen en synthetische geur- en kleurstoffen, en daarnaast ook nog eens dierproefvrij. Goede cosmetica is een goede voeding voor de huid.” Wow effect Absoluut baanbrekend is de effectcosmetica ontwikkeld door Dokter Jurgen Juchheim. Henriette is onafhankelijk consulent van JUCHHEIM. “Dit is het nieuwste van het nieuwste. Uniek is dat gebruik wordt gemaakt van plantaardige stamcellen en plantaardige extracten uit de Ayurveda gezondheidsleer. Het geeft meteen een geweldig resultaat en zorgt echt voor een wow effect. Iedereen die het probeert, is razend enthousiast. Je moet het zelf ervaren om te geloven wat dit product voor je doet.” De complete lijn van Juchheim – ook gericht op lichaamsverzorging – is verkrijgbaar bij de schoonheidssalon

Gezamenlijk traject “Het geeft veel voldoening om te zien hoe mooi je de huid kunt maken”, vertelt Henriette. “Dat kan ik natuurlijk niet alleen. Op basis van een persoonlijke intake en huidanalyse bespreken we het traject dat we samen aangaan. Het is essentieel dat je thuis je huid verzorgt voor een optimaal resultaat.” Tijd en aandacht Henriette neemt in haar salon alle tijd voor haar klanten. “Ik heb alle aandacht voor jou en je huid. Ik plan de afspraken ruim in, zodat je niet hoeft te wachten. Tijdens de behandeling streef ik naar rust en ontspanning.”

Schutsboomstraat 22, Schaijk | 06-45334513 | h.wijnakker@gmail.com | www.wijnakkerschoonheidssalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24