Column

Mindfulness: voor meer  rust in je hoofd en balans in je leven.

Mindfulness: voor meer rust in je hoofd en balans in je leven.

01-12-2018

Mindfulness gaat over het richten van je aandacht. Alles wat je aandacht geeft groeit. Pieker je vaak? Of voel je je vaak opgejaagd of heb je last van stress? Is het lastig om tijd voor jezelf te nemen, of om te ontspannen? Dan is mindfulness de training die je kan helpen. De training leert je “in het hier en nu” te zijn, waardoor je meer kunt genieten en meer rust zult ervaren.

Zou je meer rust in je hoofd willen? Anders willen omgaan met stress?

Kies je voor een cursus of voor individuele begeleiding? Het voordeel van het doen van een cursus: je leert veel van elkaar! Het voordeel van een individueel traject: het gaat op jouw tijd en tempo en een traject op maat is volledig op jouw afgestemd. Als je twijfelt, neem dan gerust contact met me op. Doel: • Meer rust in je hoofd • Meer kunnen genieten van het hier en nu • Je ervaart veel meer keuzevrijheid, daardoor minder moeten • Beter luisteren naar jezelf en je lichaam • Beter grenzen aan kunnen geven Ingrid Janssen werkte al jaren als medisch analist toen zij – gedreven vanuit haar fascinatie voor het gedrag van mensen – besloot een studie psychologie te gaan volgen. Ze maakte een ommezwaai in haar leven en sinds 2009 werkt ze met veel plezier als coach. In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in omgaan met stress, mindfulness en hooggevoeligheid.

Vraag dan nu een gratis exemplaar aan op www.emotivo.nl

Lijsterlaan 3, Oss 06-10240975 | www.emotivo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24