bruisende zaken

All-nutrient

All-nutrient

01-01-2019

Een complete productlijn die zeer hoge eisen stelt aan de ingrediënten die worden gebruikt. Haarkleur met zeer verzorgende eigenschappen zonder ongewenste chemicaliën. Vrij van sulfaten, betaine en petroleum derivaten. Intense kleurpigmenten, waardoor diepere, stralende en 100% grijs dekkende kleuren.

All-nutrient een merk voor de kapper die en de allerbeste producten wil gebruiken en een duurzame wereld belangrijk vindt.

Styling & verzorging

De door All-Nutrient gebruikte ingrediënten zijn van natuurlijke origine en volgens de laatste ontwikkelingen in de wetenschap geselecteerd. Keratine proteïne, aminozuren, organische oliën, extracten, vitamine en mineralen herstellen de haarstructuur van binnenuit.

All-Nutient garandeert dat deze producten natuurlijk zijn.

De biologische ingrediënten die worden gebruikt zijn gecertificeerd en voldoen aan de volgende eisen: • Lage ammonia
•100% grijs dekking • Gelijkmatige kleur verdeling en intensiteit • Geen progressieve Oxidatie
• Makkelijk te mengen en te gebruiken – ongecompliceerd
•Meer conditionerend • GEEN chemische middelen

Bij ons Aniek is een leuke en moderne kapsalon in het knusse Langenboom. In mijn salon staan gezelligheid en creativiteit centraal. Ik help je graag bij het uitzoeken van het ideale kapsel dat perfect bij je past. Mijn doel is om mijn klanten met een stralende glimlach naar buiten te zien gaan.

Daarnaast verkoop ik professionele producten die je haar beter in model houden en bovendien de huid en het haar beter verzorgen dan de producten die verkrijgbaar zijn bij de drogist. Uiteraard kun je bij mij terecht voor professioneel advies voor welke producten het meest geschikt zijn voor jouw kapsel.

Langenboomseweg 155, Langenboom (alleen op afspraak) | 06 11 80 90 85 info@bijonsaniek.nl | www.bijonsaniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt