column

Vet bevriezen is vet verliezen!

Vet bevriezen is vet verliezen!

01-01-2019

Cryolipolyse, hét alternatief voor liposuctie. Geen naalden, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Nu per plaatsing slechts € 98,-

De Body-Wizard cryolipolyse behandeling is een veilige behandeling. Henriette Wijnakker heeft al veel ervaring met deze methode en biedt dan ook kwaliteit met gedegen en professioneel advies.

In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek wordt voor u een persoonlijk behandelplan opgemaakt. Henriette denkt met de klant mee en dat wordt erg gewaardeerd. Over het algemeen is na 3 behandelingen het gewenste resultaat behaald. Het verschil is verbluffend! U bent slanker, kleding zit mooier en u voelt zich beter. En… HET VET BLIJFT WEG! Prachtige resultaten, alleen door te smeren met dit nieuwe product. En het werkt! Eindelijk iets tegen cellulite dat echt werkt, en nog snel ook.

Laat u GRATIS insmeren met Bye Bye Cellulite, zo kunt u testen en zien wat het doet.

Wilt u ook uw cellulite aanpakken? Nieuw in Nederland! Bye Bye Cellulite

Schutsboomstraat 22, Schaijk 06-45334513 h.wijnakker@gmail.com www.wijnakkerschoonheidssalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere