bruisende zaken

Fit in 20 minuten per week!

Fit in 20 minuten per week!

01-03-2019

Gezond en fit in 20 minuten per week, dat is wat Fit20 je belooft. Het klinkt ongeloofwaardig, maar kennelijk werkt het, want inmiddels zijn er bijna 100 Fit20 studio’s in Nederland en België. Francy Verwegen opende onlangs een Fit20 studio in De Poort van Uden.

Ben je geïnteresseerd? Maak vooral een afspraak voor een kennismakingstraining!

Rust en privacy “Sommige mensen willen vaker dan één keer per week komen, maar je spieren hebben echt een week nodig om te herstellen van de training. Dit komt de vetverbranding ook ten goede. Je komt altijd op afspraak, zodat je je in alle rust en privacy kunt concentreren op de oefeningen. Uiteraard onder mijn deskundige begeleiding. Als jouw personal trainer wil ik je vooral het gevoel geven dat je bij mij in goede handen bent.” Ook bij fysieke beperkingen “Het mooie is dat de Fit20 methode tevens geschikt is voor mensen met fysieke beperkingen. Het geeft veel voldoening om te zien dat klanten langzaam maar zeker steeds meer vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam.

Wat is fit20?
- fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week.

- Bij fit20 train je altijd onder begeleiding van jouw personal trainer.

- Je traint één keer per week op afspraak. In je gewone kleren. Douchen is niet nodig.

- Je traint naar keuze alleen of samen met een vaste partner in een prettige ruimte met veel privacy.

- fit20 geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden.

De Poort van Uden Rondweg 11, Uden | 06-40439404 | francyverwegen@fit20.nl | www.fit20.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt