bruisende zaken

Ruim 30 jaar vakmanschap

Ruim 30 jaar vakmanschap

01-03-2019

John Moes repareert al sinds zijn zeventiende schoenen. Hij leerde alle facetten van het vak bij een schoenmaker in ’s-Hertogenbosch. Sinds 1998 heeft John zijn eigen schoenmakerij midden in het centrum van Oss. Nog steeds doet hij zijn werk met veel plezier en een lach op het gezicht.

Kwaliteit en klant- vriendelijkheid staan voorop

“Het contact met de mensen is een van de leukste dingen van het werk”, vertelt John enthousiast. “Ik ben zelf heel open en neem altijd tijd voor een babbeltje. Dat maakt dat mensen mij ook makkelijk in vertrouwen nemen en hun verhaal vertellen. Verder is het werk zeer afwisselend.

Geen enkele dag is hetzelfde.” Vakkundige reparaties Naast schoenen repareert John ook tassen, van leer of van kunststof. Ook het korter maken van riemen en het vervangen van ritsen in rijlaarzen behoort tot de mogelijk-heden. “Ik probeer het zo goed mogelijk te maken, zodat je er nog lang plezier van hebt.” Sleutels maken “Verder kan ik bijna alle sleutels vervaardigen, ook met transponder, ofwel beveiliging. Zelfs een gebroken sleutel is vaak nog te herstellen.” Onderhoud- en verzorgingsproducten John beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan onderhoud- en verzorgingsmiddelen, van veters en schoenpoets (in alle kleuren, voor alle materialen) tot sleutelhangers. “Daarnaast heb ik inlegzolen, met of zonder steun, wel of niet absorberend. Bijzonder zijn de speciale voorgevormde inlegzolen van MySole voor berg- en werkschoenen. Deze zijn bij uitstek geschikt als je bijvoorbeeld een platvoet of doorgezakte voorvoet hebt.

Met behulp van een passchijf bepalen we welke inlegzool je nodig hebt.” Klantvriendelijkheid “Het geeft voldoening als je mensen tevreden kunt stellen met je reparatie. Ik zal niet snel ‘nee’ verkopen en geef een eerlijk advies. Als je ergens mee komt, doe ik mijn uiterste best om het op te lossen. Klanten zeggen dan ook vaak ‘Ga maar naar John Moes toe, dan komt het wel goed’. En zo is het!”

Heuvel 20 K, Oss | 0412-643062

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt