bruisende zaken

Alles op het gebied van veiligheid

Alles op het gebied van veiligheid

01-03-2019

Onder de naam D&W Beveiligingscamera’s startte Patrick Wolthuis in 2011 zijn eigen bedrijf in camerabeveiliging. Al snel kwamen daar intercom- en alarm-systemen bij, en inmiddels zijn daar ook (elektrische) poort-automatisering en toegangscontrole bij gekomen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hem terecht.

“Wij proberen voor iedere situatie een passende oplossing te vinden”

Totaalbeveiliger “Ik streef ernaar een totaalbeveiliger te zijn”, vertelt Patrick. “Als het gaat om veiligheid wil ik mensen alles van A tot Z kunnen aanbieden. Mensen vinden het fijn dat ze één aanspreek-punt hebben. Waar mogelijk werk ik alleen, voor grotere projecten huur ik zzp-ers in, vakmensen waar ik al langer mee samenwerk en waar ik 100% op kan vertrouwen. Sowieso houd ik het team relatief klein. Omdat dit de kosten binnen de perken houdt, maar ook om de privacy van de betrokkenen te kunnen waarborgen.” ICT achtergrond Patrick verkoopt de systemen niet alleen, hij zorgt ook dat ze worden gemonteerd. “Het is een uitdaging om een samenhangend geheel te realiseren. Tegenwoordig is er zo veel mogelijk. Mijn ICT-achtergrond is een groot voordeel. Daardoor kan ik desgewenst bijvoorbeeld ook goed werkende WIFI netwerken aanleggen, met alles erop en eraan, of digitale werkplekken inrichten. Ik denk actief mee met de klant en probeer altijd een passende oplossing te vinden.” Nieuw: Domotica De ambitie was er al langer maar in 2019 gaat het er toch echt van komen; het producten- en dienstenpakket wordt dan uitgebreid met domotica, waarbij elektronica en huisnetwerken worden benut om processen in en om de woning te automatiseren. “Zo kun je o.a. op afstand met je telefoon de rolluiken sluiten of de verlichting aandoen. De mogelijkheden zijn eindeloos.” Ook het onderhoud Desgewenst draagt Wolthuis Beveiliging ook zorg voor het onderhoud. “Specifiek voor camerabewaking is dit vaak een ondergeschoven kindje. En dat is jammer. Het is verstandig de apparatuur ieder jaar te controleren én de software te updaten. Zo blijf je optimaal beveiligd.” “Wij proberen voor iedere situatie een passende oplossing te vinden”

Nieuwsgierig geworden? Maak dan nu een afspraak voor een gratis, vrijblijvende offerte.

Staringstraat 235, Oss 0412-79 52 22 info@wboss.nl | www.wboss.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24