bruisende zaken

Kies jij ook voor de energie van de toekomst?

Kies jij ook voor de energie van de toekomst?

01-07-2019

Al 8 jaar houdt Richard van Roozendaal zich bezig met zonnepanelen. Hij kiest bewust voor een persoonlijke benadering, waarbij de wensen van de klant centraal staan.

 

“Ik ga heel ouderwets nog met pen en papier naar de mensen thuis toe voor het eerste gesprek”, vertelt Richard enthousiast. “Ook bij alle volgende stappen die worden ondernomen, ben ik de centrale contactpersoon. Ik ben overal bij aanwezig, zodat klanten altijd een vertrouwd gezicht zien en weten bij wie ze moeten zijn als er iets is.”

Persoonlijk advies op maat

Het begint allemaal met een gratis, vrijblijvend adviesgesprek. “Daarbij geef ik aan of uw woning bijvoorbeeld wel geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Zo ja, dan kan ik een offerte opstellen en inzichtelijk maken op welke termijn u uw investering terugverdient.”

Verzekerd van kwaliteit en garantie

Kwaliteitsproducten Sunny Solar Systems beschikt over een breed assortiment aan zonnepanelen. “Ieder dak is immers anders. Al onze producten zijn van Europese makelij. We bieden twee kwaliteiten, met garanties tussen de 15 en 35 jaar op zowel product als vermogen.” Compleet ontzorgd “We nemen van a tot z alles uit handen, zelfs het terugvragen van de btw wordt voor u geregeld. De installatie van de zonnepanelen gebeurt door vakmensen met wie ik al jaren samenwerk. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht, zodat uw zonnepanelen ook in de toekomst een optimaal rendement opleveren.”

Ook fijn: Sunny Solar Systems is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Zonne Energie. “Dit geeft u als klant de zekerheid dat niet alleen uw aanbetaling gedekt is, maar dat ook de garanties die ik geef, gewaarborgd zijn.” Ook het plaatsen van een zonneboiler en een warmtepomp behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek!

 

Goed voor het milieu én uw portemonnee

Nijverheidsstraat 1, Uden | 0413 -290386 | info@sunnysolarsystems.nl | www.sunnysolarsystems.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


   De Japanse Gezichtsmassage
De Japanse Gezichtsmassage
De Maashorst Bruist

Labia- correctie?
Labia- correctie?
De Maashorst Bruist

Beugel nodig?
Beugel nodig?
De Maashorst Bruist

Wat is een  Intuïtieve Massage?
Wat is een Intuïtieve Massage?
De Maashorst BruistBorst- vergroting?
Borst- vergroting?
De Maashorst Bruist

Stralen als Sylvie?
Stralen als Sylvie?
De Maashorst Bruist

Rimpels?
Rimpels?
De Maashorst Bruist

Tandarts nodig?
Tandarts nodig?
De Maashorst Bruist


Hyundai Private Lease
Hyundai Private Lease
De Maashorst Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).