bruisende zaken

Pancha Karma in de Ayurveda

Pancha Karma in de Ayurveda

01-04-2019

Detoxen op Oosterse wijze

Bel voor een consult 0413-256144

In Azië is het gebruikelijk om na elke wisseling van het seizoen en korte of langere reiniging van lichaam en geest te doen. Het begin van de Lente is perfect om de zwaarte van de winter kwijt te raken. We hebben veel binnen gezeten en lekker gegeten en gedronken met de feestdagen en nu zijn we toe aan een licht en schoon gevoel. In de Ayurveda doet men dit door de inname van voeding die de toxines losmaakt in combinatie met oliemassages en zweten. De kuur kan bestaan uit 3 dagen afbouwen en 3 dagen opbouwen maar het kan ook 5 of 7 dagen zijn. Dit is afhankelijk van je constitutie; ben jij een Vata (hert), Pitta (tijger) of een Kapha (olifant). De Abhyanga ofwel oliemassages zijn heerlijk ontspannen. Je ligt op een verwarmde massagetafel en krijgt warme, medicinale kruidenolie over je heen gegoten wat vervolgen met een zachte of stevige massage ingewreven wordt. Vervolgens ga je in een zweetcabine waardoor de olie nog dieper in de weefsels dringt en zodoende ook op diep niveau het lichaam voedt.

De massages kunnen afgewisseld worden: hoofd-schouders-rug, Shirodhara ofwel oliebegieting op het voorhoofd, stempelmassage, poedermassage, etc.

Je krijgt volledige begeleiding bij deze Pancha Karma kuur; vanaf de 1e tot de laatste dag krijg je de instructies die je nodig hebt om het programma te kunnen volbrengen. Het kan af en toe zwaar zijn, maar na de kuur voel je je herboren.

Wanneer je in de maanden april en mei een consult boekt krijg je een gratis hoofd-, nek- en schoudermassage ter waarde van € 35,00.

Aude Sapere | Pioenroosstraat 3, Uden | 0413-256144 | josephine@audesapere.nl | www.audesapere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24