column

Ook zo'n last van  je ademhaling?

Ook zo'n last van je ademhaling?

01-04-2019

Van der Kieft Fysiotherapie is een praktijk gespecialiseerd in patiënten met longaan-doeningen, maar ook met klachten van de ademhaling waar geen directe fysieke oorzaak voor is gevonden. Fysiotherapie bij longziekten is veel meer dan alleen gezond bewegen.

Met name de interventies en leefstijladviezen bij benauwdheid en hoestklachten kunnen een grote invloed hebben op de kwaliteit van leven. Daarnaast is het vooral belangrijk goed te luisteren naar de hulpvraag want die is voor iedereen anders. Wil je met je kleinkinderen kunnen spelen of je zelfstandig kunnen aankleden, want daar hangt voor veel mensen een groot deel van het levensgeluk vanaf. Samen bekijken wat haalbaar is en of je zo de balans kan maken tussen belasting en belastbaarheid. Dit is zorg op maat! Saskia van der Kieft Ik ben Saskia van der Kieft, inmiddels 44 en een geboren Udense. Na mijn opleiding heb ik een jaar in het UMCN gewerkt en daarna 14 jaar in een universitair long- en revalidatiecentrum. Ik merkte dat er veel behoefte was aan gespecialiseerde zorg in de eerste lijn, waardoor ik de stap heb genomen om me als zelfstandige te gaan vestigen. Daardoor was ik ook flexibeler om werk te combineren met mijn drie opgroeiende tieners.

Van der Kieft Fysiotherapie is gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met longziekten zoals COPD, Astma, CF, Fibrose en hyperventilatie. Die gespecialiseerde zorg trekt mij omdat je mensen echt kunt ondersteunen doordat je kennis hebt, maar ook doordat je al veel verschillende mensen met verschillende klachten hebt gezien. Persoonlijke zorg staat bij mij voorop. Dat betekent voor mij: de tijd nemen, goed luisteren naar de patiënt en zo goed mogelijk de hulpvraag beantwoorden en adviseren van de juiste therapie.

Van der Kieft Fysiotherapie biedt een oplossing

Hooihofstraat 5, Uden | info@vanderkieftfysiotherapie.nl | 0413 - 820 289 | www.vanderkieftfysiotherapie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Rimpels?
Rimpels?
De Maashorst Bruist

Tandarts nodig?
Tandarts nodig?
De Maashorst Bruist


Hyundai Private Lease
Hyundai Private Lease
De Maashorst Bruist

Poes
Poes
De Maashorst Bruist


Passie voor masseren
Passie voor masseren
De Maashorst Bruist

Hooggevoelig?
Hooggevoelig?
De Maashorst Bruist

XXS kinderopvang
XXS kinderopvang
De Maashorst Bruist


De taal van de weg
De taal van de weg
De Maashorst Bruist


EDITIE VAN DE MAAND

De Maashorst Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).