column

Rust nodig?

Rust nodig?

01-04-2019

Emotivo verzorgt verschillende cursussen op gebied van mindfulness, hooggevoeligheid en persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt er voor kiezen om individueel een probleem aan te pakken, dat kan bij mij in de praktijk of via skype consulten. Je kunt ook kiezen voor een cursus. Je kunt een cursus in een groep doen, of je volgt de cursus online. Het voordeel van een cursus in een groep is dat het vaak wat goedkoper is. Je ontmoet dan ook anderen die met hetzelfde onderwerp bezig zijn.

Zo leer je vaak veel van elkaar. Een nadeel is dat het niet alleen over jou gaat, en dat je een programma volgt en er dus iets minder ruimte is voor je eigen inbreng. Nu geef ik alleen cursussen aan kleine groepen, zodat er wel behoorlijk wat ruimte is voor persoonlijke inbreng, maar een individueel traject is natuurlijk nog meer op jou afgestemd. Ook een online cursus doe je alleen en op je eigen tempo, je zit dus niet vast aan een tijd of een plaats.

Het een is niet beter dan het ander denk ik, het gaat om jouw voorkeur en jouw behoefte. Neem gerust contact met me op als je twijfelt of als je graag meer informatie wil.

Op de website in de Agenda vind je alle cursussen die op dit moment gepland staan. Staat jouw cursus er niet bij, laat het me weten!

Ingrid Janssen werkte al jaren als medisch analist toen zij – gedreven vanuit haar fascinatie voor het gedrag van mensen – besloot een studie psychologie te gaan volgen. Ze maakte een ommezwaai in haar leven en sinds 2009 werkt ze met veel plezier als coach. In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in omgaan met stress, mindfulness en hooggevoeligheid.

Vraag nu een gratis exemplaar aan op www.emotivo.nl

Lijsterlaan 3, Oss 06 - 102 40 975 www.emotivo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24